7 Ιαν 2012

Με πλαστό έγγραφο γλίτωσε θητεία ο βουλευτής του ΛάΟΣ Κώστας ΑϊβαλιώτηςΚρεμάλες για τους σωτηράκηδες πολιτικούς απατεώνες!

Ο
 "περίεργος" Βουλευτής και Εκπρόσωπος τύπου τού ΛάΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, ο οποίος επι μία δεκαετία εξαπατούσε διαρκώς, μέ πλαστά έγγραφα τις Στρατιωτικές Αρχές γιά να αποφύγει την στράτευσή του ή στην χειρότερη γιά αυτον περίπτωση να υπηρετήσει μονο 45 ημέρες, - όπερ και επέτυχε χάρις στον αλήστου μνήμης τ. Πρόεδρο της Βουλής Δ.Σιούφα -, είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας...!!!

Εμείς εγκαίρως σας είχαμε προειδοποιήσει από την 1η Δεκεμβρίου με δημοσιευμά μας εδω και σας παρακαλούσαμε γιά υπομονή μερικων 24ώρων γιά την αποκάλυψη.
Σήμερα γίνεται και από την εφημερίδα ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Είχαμε βέβαια στα χέρια μας την επιστολή του Φρανκ Μπάρετ με την υπογραφή του, πού διευψευδε κατηγορηματικά ότι έδωσε πιστοποιητικό στον Αιβαλιώτη καί ότι ήταν υπάλληλος τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επειδή το θέμα με τον "βίο καί την πολιτεία" του "περίεργου" αυτού Βουλευτή Κ.Αιβαλιώτη, δεν εξαντλείται σε ένα δημοσιεύμα ( υπάρχει συνέχεια), πρός το παρό ερωτάμε:

Το κόμμα του ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης πού σηκώνουν Σάριζες καί περικεφαλαίες και διατείνονται ότι είναι..."πατριώτες", θά ανεχθούν στον Κοινοβουλευτική τους ομάδα και μάλιστα ως Εκπρόσωπο Τύπου τού ΛΑΟΣ, ένα Βουλευτή , πού εκτός από το ποινικό αδίκημα της χρήσης πλαστού εγγράφου διέπραξε το ατιμωτικό αδίκημα της αποφυγής της Στρατιωτικής του υποχρέωσης, όπως κάνουν όλα τα Ελληνόπουλα;;;

Αυτός ο "περίεργος" Βουλευτής θα έχει την ασυλία και στήριξη του καναλιού τού Καρατζαφέρη στό ΤΗΛΕΑΣΤΥ να κοροιδεύει και να εμπαίζει με την άγνοια τού αφελούς κοσμάκη ισχυριζόμενος ότι πήρε απολυτήριο από τον Έβρο, επειδή από τις 45 ημέρες πού υπηρέτησε τις δύο τελευταίες πήγε στον Έβρο;;;

Αυτά πρός το παρόν τα υπόλοιπα σιγα-σιγά, διότι είναι τόσα πού δεν εξαντλούνται όπως σας είπαμε σε ένα δημοσίευμα και σε μία ημέρα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!! ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!! Υπάρχει ΝΟΜΟΣ, έστω και ΑΓΡΑΦΩΣ της ΗΘΙΚΗΣ κ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, που να ΔΙΚΑΖΕΙ κ. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους εκλεγμένους "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" του λαού, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ και ΑΛΛΟΤΟΙΩΝΟΥΝ την εικόνα του Ελληνικού λαού, σε διεθνή συνέδρεια και σε ντόπια και ξένα ΜΜΕ;; Υπάρχουν ΝΟΜΟΙ να πατάξουν οποιωνδήποτε, ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΟΥΣ που ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΤΙΜΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ όπως: Αρχηγός "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" κόμματος ο Γ. Καρατζεφέρης, με την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΡΑΦΩΣ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΗ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΗΘΙΚΗΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;; ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ;; ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ κ. ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΝΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.