# #

7 Ιαν 2012

"Να καθίσουν στο εδώλιο αυτοί που μας έβαλαν στο Μνημόνιο"...Ποιος το ειπε?


Image

Υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο τάχθηκε με συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας και είναι ο πρώτος πολιτικός που τάσσεται υπέρ της έναρξης επίσημης διαδικασίας απόδοσης ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στον ζοφερό κόσμο του Μννημονίου.

Χαρακτήρισε "εύλογη λαϊκή απαίτηση τη σύσταση Εξεταστικής για το Mνημόνιο" για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, ενώ κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι επί δύο χρόνια όχι μόνον δεν συγκρούστηκε με τη διαπλοκή, αλλά στηρίχθηκε αποκλειστικά σε αυτήν, κάνοντάς την παντοδύναμη.

Eπίθεση κατά του πρέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για τις θέσεις του υπέρ της διορισμένης κυβέρνησης Λ.Παπαδήμου, αλλά και αιχμές στα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς για άρνηση σχηματισμού ευρύτερου μετώπου της Αριστεράς, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε νέα συνέντευξή του.
Αναφερόμενος στην «προσχηματική», όπως την χαρακτήρισε άρνηση της κ. Παπαρήγα και του κ. Κουβέλη για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου της Αριστεράς στις εκλογές, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι οι δύο πολιτικοί «στρώνουν το δρόμο στον ...
Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις 50 έδρες μπόνους». Αυτό γιατί βάσει του εκλογικού νόμου το πρώτο κόμμα παίρνει μπόνους 50 εδρών1

Όσον αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ρόλος του δεν είναι να πριμοδοτεί την κυβέρνηση, αλλά να υπερασπίζεται τους θεσμούς και το Σύνταγμα.

Αναφερόμενος στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια διαπάλη που εκφράζει την αγωνία ενός κόμματος εξουσίας που χάνει την επαφή με το κυβερνητικό παιχνίδι και τον διαγκωνισμό προσώπων που άλλη δουλειά δεν έχουν μάθει από το να κυβερνούν. 

«Πρόκειται για επαγγελματίες υπουργούς. Υποδύονται άνετα κάθε ρόλο μόνο και μόνο για να κυβερνήσουν»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

 defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη δεν έχεται καταλάβει τι 'παίζεται' στην Ευρώπη, ούτε τον ρόλο τον ύπουλο ρόλο της 'Ελληνικής΄πολιτικής και πολειτιακής ηγεσίας!! Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεται κάνει σωστές μελέταις! Η 'πολιτικη' Λερναία Υδρα πολλαπλασιάστικε μετά την κατοχή, και έβαλε τα αναρίθμητα κεφάλια της μέσα και σε πολιτικούς χώρους, οι οποίοι χώροι αυτή, την πολεμούσαν λυσαλέα όπως και της κατοχικές δυνάμεις (τριπλή κατοχή)! Το ότι αυτό το ΤΕΡΑΣ, πέρασε με καινούργιο τομάρι στης νέες κατοχικές δυνάμεις (Αγγλοαμερικάνικες), κύριοι μου δεν το καταλάβαται!! Εδώ είναι και το ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ!! Μιλάται για Δ Ράιχ!! Με αυτά που λέται προσβάλλεται τους αγώνες του Ελληνικού λαού!! Μας ωθούν στην σκέψη ότι είναι αναλύσεις αγγλοαμερικανωντσολιάδων!! Το ότι το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Χώρας ωθείται με το 'ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ' είναι ένα πολύ μικρό στοιχείο!! Το ότι η Χώρα βγήκε στο διεθνης παζάρι σαν ξυπόλητη μαιμού, μετά την 'υπόθεση' της Lehman Brothers, δεν είναι τυχαίο και σύμπτωση! Η καλύτερη υποτακτική και υποτελής δωσίλογοι του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου στην Ευρώπη, βρισκόντουσαν από το 1944 στην Χώρα μας!! Συνδέσται σας παρακαλώ την 'Αραβική Ανοιξη' της 'Παγκόσμιας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης' με τα τεκταινώμενα στην Ευρώπη (οικονομικά προς το παρών) και με τα δρώμενα στην Χώρα μας (Γεωστρατηγικά, Εθνικά, Πολιτιστικά-Παιδείας)!!! Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ Δ Ράιχ!! Είναι παραπλάνηση και εσκεμμένη;;;
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!! ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!! Υπάρχει ΝΟΜΟΣ, έστω και ΑΓΡΑΦΩΣ της ΗΘΙΚΗΣ κ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, που να ΔΙΚΑΖΕΙ κ. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους εκλεγμένους "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" του λαού, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ και ΑΛΛΟΤΟΙΩΝΟΥΝ την εικόνα του Ελληνικού λαού, σε διεθνή συνέδρεια και σε ντόπια και ξένα ΜΜΕ;; Υπάρχουν ΝΟΜΟΙ να πατάξουν οποιωνδήποτε, ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΟΥΣ που ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΤΙΜΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ όπως: Αρχηγός "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" κόμματος ο Γ. Καρατζεφέρης, με την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΡΑΦΩΣ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΗ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΗΘΙΚΗΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;; ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ;; ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ κ. ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΝΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.