# #

5 Φεβ 2011

Διόδια: Έρχεται νέο σφοδρό κύμα… πολιτών



Quantcast

Δεύτερη δυναμική εξόρμηση ετοιμάζουν για αύριο οι κινήσεις πολιτών και ξανανοίγουν τις μπάρες των διοδίων σε μια ακόμα δράση, με αξίωση την ανάκληση των αυξήσεων στις τιμές διοδίων. Τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» συντονίζουν τα ρολόγια τους καθώς πρέπει να είναι συνεπείς με το ραντεβού στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.
Το …κύμα των αγανακτισμένων πολιτών θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για να «σαρώσει» όλη τη χώρα και 13 σταθμούς διοδίων, ενώ το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και σε 8 σταθμούς της Αττικής Οδού. Και αυτά, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δείχνει το σκληρό...
της πρόσωπο αναφορικά με τις πρωτοβουλίες αυτές εξαγγέλλοντας νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα προβλέπουν κυρώσεις στους ανυπάκουος οδηγούς.
Η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο, πιο δυνατό αυτή τη φορά πονοκέφαλο, κι αυτό γιατί όπως αναμένεται, η παρουσία των πολιτών θα είναι σαφώς εντονότερη με περισσή οργή ως απάντηση στις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε εννέα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Κατοίκων ΒΑ Αττικής, μετά από μηνύσεις της κοινοπραξίας Νέα Οδός.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη διώκονται για συκοφαντική δυσφήμηση, φθορά ξένης περιουσίας, παρακώλυση συγκοινωνιών και παράνομη βία, για τις μαζικές συγκεντρώσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στα διόδια Αφιδνών πριν από περίπου ένα χρόνο.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Νέα Οδός έχει αποστείλει νέο εξώδικο στο υπουργείο Υποδομών, με το οποίο ζητά την προσκόμιση των προσωπικών στοιχείων όσων οδηγών πέρασαν τα διόδια της παλαιάς εθνικής οδούς χωρία να καταβάλουν αντίτιμο.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.