# #

6 Δεκ 2010

Αποκάλυψη: CIA και Μοσάντ πίσω από το Wikileaks...?


wikileaks-1205To WikiLeaks, έχει απασχολήσει πολύ κόσμο με τις απόρρητες πληροφορίες που δημοσιοποιεί και οι οποίες δεν θα μπορούσαν, παρά να βρίσκονται στα έγκατα των μεγαλύτερων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη. Ξεφυτρώνει σα μανιτάρι και ευδοκιμεί εν αφθονία σε ΗΠΑ, Ιρλανδία, Γαλλία, Ελβετία, Πορτογαλία.. μέχρι στιγμής τουλάχιστον μία και δεν γνωρίζουμε, αν συνεχίσει, πού αλλού μπορεί να ξεφυτρώσει. Επι μήνες τώρα, όλος ο κόσμος παρακολουθεί τη διαρροή άκρως εμπιστευτικών εγγράφων. Έκπληκτοι παρακολουθούμε τη δημοσίευση εγγράφων που μόνο σε κατασκοπευτικές ταινίες συνηθίσαμε να βλέπουμε.
Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι τα έγγραφα αυτά έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από όλων των ειδών τα ΜΜΕ, κάποιες ερωτήσεις επέμεναν να τριγυρίζουν στο μυαλό μας.. Γιατί τώρα οι διαρροές αυτές; Μήπως αποσκοπούν κάπου; Και αν ναι, πού; Είναι πραγματικά τόσο εύκολο μία ομάδα ανθρώπων, όσο ειδικευμένοι και να είναι αυτοί, να έχουν την ευχέρεια και την πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες; Δεδομένου ότι αυτό το φαινόμενο δεν ήταν μια υποκλοπή της στιγμής αλλά αντιθέτως μια διαδικασία με διάρκεια;
Πώς και δεν μπόρεσαν τεχνολογικά μεγαθήρια όπως είναι οι Υπηρεσίες Πληροφοριών CIA και NSA να εμποδίσουν την δράση τους; ....
Αποφασίσαμε λοιπόν να διεξάγουμε έρευνα οι ίδιοι. Ιδού τα αποτελέσματα.
Wikileaks και Amazon.com
Δεν αργήσαμε να ανακαλύψουμε ότι αυτό το μυστηριώδες wikileaks μέχρι προχθές "εβγαινε" από διακομιστές της γνωστής σε όλους Αmazon. . Ο γερουσιαστής Τζο Λίμπερμαν, πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων, επικοινώνησε με την Amazon η οποία, όχι μόνο επιβεβαίωσε πως παρείχε υπηρεσίες (τι είδους υπηρεσίες ακριβώς δεν διευκρίνησε), στο Wikileaks, αλλά και πως σταμάτησε να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές, χωρίς να διευκρινήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διακόψει την παροχή υπηρεσιών σε αυτό. Πληροφορίες εδώ...
Πριν από την Amazon, υπηρεσίες παρείχε στο Wikileaks η Dynadot. Έπειτα από αγωγή εναντίον του Wikileaks το 2008 από την τράπεζα Julius Baer Bank and Trust για διαρροή εγγράφων και τραπεζικών λογαριασμών, η Dynatot διατάχτηκε (πληροφορίες εδώ...) να προβεί σε απενεργοποίηση ολόκληρου του τομέα wikileaks.org και στην αφαίρεση όλων των αρχείων φιλοξενίας DNS. (πληροφορίες εδώ...)
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Wikileaks δεν εκπροσωπήθηκε στην πρώτη ακροαματική διαδικασία, διότι η ταυτότητα των ιδρυτών της ιστοσελίδας παραμένουν άγνωστοι-αν και η ιστοσελίδα (domain name) είναι καταχωρημένη σε κάποιον John Shipton στο Ναϊρόμπι της Κένυας. (πληροφορίες εδώ...)
Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί στο μητρώο του Domain δεν αναφέρεται ο Julian Assange ως ο λεγόμενος ιδιοκτήτης αλλά αντίθετα, ένας τύπος - Αυστραλός, όπως και ο Assange - που ονομάζεται John Shipton ... Περίεργο! Ωστόσο εκτός του Shipton υπάρχουν και άλλοι, όπως ο κύριος Slava Tomaz, περισσότερα για αυτό το domain εδώ.. (και πάλι Κένυα στο ljsf.org)
Ποιός είναι ο Julian Assange;
O Julian Paul Assange φέρεται ως Αυστραλός δημοσιογράφος, εκδότης και ακτιβιστής του διαδικτύου. Σπούδασε Φυσική, Μαθηματικά και Προγραμματισμό υπολογιστών. Έχει ζήσει σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κένυα, στην οποία ζει κατά διαστήματα.. Ας μην ξεχνάμε ότι η Κένυα είναι άντρο της CIA. Κάποιοι ίσως θυμούνται ότι ο Οτσαλάν είχε απαχθεί στο Ναϊρόμπι της Κένυας, "όπου εφιλοξενείτο επί δύο εβδομάδες στην εκεί ελληνική πρεσβεία…".
Αναφέρεται μάλιστα πως διαρροή συγκεκριμένης έκθεσης από το Wikileaks, άλλαξε το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κένυα. Ο ίδιος ο Assange άλλωστε σε συνέντευξη του είπε πως βρέθηκε στην Κένυα το 2007 ακριβώς για να αποκτήσει αυτή την έκθεση...
Αυτή τη στιγμή ο Julian Assange διώκεται από την Interpol, και έχει ακόμη επικυρηχθεί από αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό ως τρομοκράτης, με 50.000 δολάρια ως αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του.



Η ερώτηση ωστόσο εξακολουθεί να αιωρείται.. Γιατί τώρα όλες αυτές οι διαρροές; Γιατί δεν εμπόδισαν τις διαρροές ενώ εύκολα μπορούσαν να τις σταματήσουν;
Θα μπορούσε να είναι το Wikileaks μια ακόμη βιτρίνα της CIA; Πακιστάν και Κίνα λένε ΝΑΙ.
CIA και Μοσάντ πίσω από τις διαρροές
Ο Mirza Aslam Beg, πρώην Αρχηγός του Επιτελείου του Πακιστανικού στρατού, δήλωσε ότι η κοινοποίηση των διαβαθμισμένων εγγράφων από την ιστοσελίδα Wikileaks αποτελεί σχέδιο των ΗΠΑ να δημιουργήσουν χάσμα μεταξύ φιλικών και γειτονικών κρατών.
"Οι ΗΠΑ έχουν βάλει το χέρι τους σε αυτές τις διαρροές και οι εκθέσεις αυτές που δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα Wikileaks) αποτελούν μέρος του ψυχολογικού πολέμου των ΗΠΑ."
Δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη διαρροή πληροφοριών, αν ήθελαν να το κάνουν, και προειδοποίησε ότι το πραγματικό σχέδιο και η συνωμοσία που επιδιώκονται από τις εκθέσεις αυτές θα διαφανούν στο μέλλον.
Ο Beg επανέλαβε ότι η CIA και η Μοσάντ έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να αποδυναμώσουν και να αποσταθεροποιήσουν το Πακιστάν, και οι εκθέσεις του Wikileaks είναι μέρος των προσπαθειών αυτών.
Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν έπειτα από τη δημοσιοποίηση τηλεγραφημάτων της Αμερικανικής πρεσβείας στο Πακιστάν τα οποία πυροδότησαν ακραίες αντιδράσεις στην περιοχή. Σε ένα από αυτά αναφέρεται ότι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα, στενός σύμμαχος του Πακιστάν, σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι ο Πακιστανός Πρόεδρος Ασίφ Αλί Ζαρντάρι είναι η κύρια αιτία των δεινών της χώρας του.
Το γραφείο του Προέδρου του Πακιστάν απάντησε ότι οι διαρροές δεν είναι παρά μια προσπάθεια να δημιουργήθουν παρανοήσεις μεταξύ δύο σημαντικών και αδελφών μουσουλμανικών χωρών ..

Θα μπορούσε να είναι πράγματι έτσι, εφόσον
  1. Κανένα από τα έγγραφα αυτά δεν εναντιώνεται με τα σχέδια της CIA και της παγκοσμιοποίησης.
  2. Κανένα από τα έγγραφα δεν εναντιώνεται στις τακτικές του Ισραήλ.
  3. Καμία αναφορά δεν αγγίζει το ιερό τους στολίδι (9/11)

Η Κίνα για τη Μοσάντ και το Wikileaks
Ορισμένες ασιατικές χώρες, ιδίως η Κίνα και η Ταϊλάνδη, πιστεύουν ότι το Wikileaks συνδέεται με τον κυβερνοπόλεμο των ΗΠΑ και την ηλεκτρονική κατασκοπεία, καθώς και με τις δραστηριότητες κυβερνοπολέμου της Μοσάντ.
Ασιατικές πηγές αναφέρουν: "Το Wikileaks έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία παραπληροφόρησης, ισχυριζόμενη ότι διώκεται από τη CIA- ενώ είναι η ίδια η CIA. Οι δραστηριότητες του Wikileaks στην Ισλανδία είναι εντελώς ύποπτες". Ενώ το Wikileaks ισχυρίζεται ότι είναι θύμα ενός νέου COINTELPRO [Πρόγραμμα αντικατασκοπείας] το οποίο διευθύνεται από το Πεντάγωνο και τις διάφοερες Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ, πηγές αναφέρουν ότι το Wikileaks αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού του Προγράμματος αντικατασκοπείας. Άλλες ασιατικές πηγές αναφέρουν ότι η CIA διέκοψε τη χρηματοδότηση του Wikileaks όταν κατάλαβε ότι αυτό στράφηκε προς τη Μοσάντ.
Τον Ιανουάριο του 2007, ο John Young, ο οποίος διαχειρίζεται το Cryptome, έναν ιστότοπο που δημοσιεύει πλούτο από ευαίσθητες και διαβαθμισμένες πληροφορίες, έφυγε από το Wikileaks, υποστηρίζοντας ότι λειτουργούσε ως βιτρίνα της CIA. Ο Young έχει επίσης δημοσιεύσει περίπου 150 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλαν ακτιβιστές της Wikileaks στο Cryptome. Διαβαστε την αλληλογραφία των δημιουργών του, στην ανταλλαγή μηνυμάτων θα προσέξετε τη προσέγγιση που προσπάθησαν με τον Τζώρτζ Σόρος για την χρηματοδότηση τους, που όπως οι ίδιοι λένε δεν είχε τελικά ευτυχή κατάληξη.. Ωστόσο κανένας δε μπορεί να πει με βεβαιότητα τι στη πραγματικότητα έγινε επι του θέματος. Αρκεί προς το παρόν ότι έγινε ομολογουμένως η συγκεκριμένη προσπάθεια προσέγγισης με τον Σόρος όπου οι ακτιβιστές της έλευθερης έκφρασης (wikileaks)  ήλθαν σε επαφή με τον εκφραστή των χρηματαγορών και της παγκοσμιόποιησης,  τι περίεργο!!!   Wikileaks εδω ...
Στην Κίνα, το Wikileaks είναι ύποπτο για διασυνδέσεις με την Μοσάντ. Ασιατικές πηγές επισημαίνουν ότι το πτυχίο PhD του Assange προέρχεται από το πανεπιστήμιο Moffet, ένα πανεπιστήμιο που δίνει διπλώματα on-line και ότι, ενώ λέγεται ότι εκπέμπει από το Ναϊρόμπι, στην ουσία βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου τα κατορθώματά του συμπεριλαμβάνουν ηλεκτρονική πειρατεία και πειρατεία λογισμικού.
Η Ισλανδία, το Wikileaks και ο Σόρος (ναι καλά διαβάσατε)
Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο Τζορτζ Σόρος και από αυτόν το χορό.. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι το Wikileaks είναι ακόμη ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά του πολιτικού φάσματος. Λέγεται μάλιστα ότι ο Σόρος έθεσε σε λειτουργία "υψηλής ταχύτητας" το Wikileaks όταν ο πρώην γερουσιαστής Norm Coleman αποφάσισε να εναντιωθεί στην επιλογή του Σόρος , ο οποίος ήθελε τον Μαρκ Μάλλοχ Μπράουν, αναπληρωτή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ως Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, στη θέση του ατιμασμένου Πολ Γούλφοβιτζ.



**Ο δικηγόρος του Julian Assange δουλεύει pro bono (αμισθεί) για τον Σόρος και το Open Society Institute
Επίσης θεωρείται από πληροφορημένες πηγές ότι ο Σόρος κρύβεται πίσω από την μετακίνηση του Wikileaks στην Ισλανδία. Με το να γίνει δύναμη στην Ισλανδία ο Σόρος, μπορεί να αποτρέψει τους Ισλανδούς από το να αποπληρώσουν τους Βρετανούς και Ολλανδούς επενδυτές, καθώς η Ισλανδία αποτελεί κλασική λεία για τον Σόρος. Η Ισλανδική κορόνα έχει αποδεκατιστεί ως νόμισμα και δεν πρόκειται να ανέβει σε αξία, ιδιαίτερα αν υποτιμηθούν τόσο η βρετανική λίρα όσο και το ευρώ. Ο Σόρος σήμερα προσπαθεί να ρίξει το ευρώ, ακριβώς όπως έκανε και με την Αγγλική λίρα στη δεκαετία του 1980. Αφού υποτιμηθούν τα νομίσματα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, ο Σόρος θα αγοράσει κάθε χαρτονόμισμα ευρώ στον ορίζοντα, κάνοντας έτσι τον εαυτό του τρισεκατομμυριούχο.
Με το Wikileaks σταθερά βολεμένο στην Ισλανδία, οι "γενναίοι" και πολυαναγγελόμενοι ακτιβιστές θα "τρέξουν" μια διεθνή επιχείρηση εκβιασμού ενάντια στους εχθρούς του Σόρος και θα δρομολογήσουν διαρρήξεις στους υπολογιστές των αντιπάλων επιχειρήσεων του Σόρος.
Από την Ισλανδία, ο Σόρος θα μπορέσει επίσης να κερδίσει τον έλεγχο της τεράστιας ποσότητας ορυκτών πόρων που βρίσκονται κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας που λιώνουν. Αυτά τα σπάνια ορυκτά δε βρίσκονται αλλού παρά μόνο στην Κίνα και με αυτά στη διάθεσή του, ο Σόρος μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτρονικών.
Είναι όλα μια προπαγάνδα των ΗΠΑ, η οποία προσπαθεί να σταματήσει τους επίδοξους πληροφοριοδότες από το να βγάλουν στη φόρα την αλήθεια; Είναι μια συνωμοσία αποπροσανατολισμού, ενορχηστρωμένη από CIA, Μοσάντ ή/και Σόρος; Είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός μεγαλύτερου σχεδίου; Κάντε τις πράξεις και τα συμπεράσματα δικά σας! 
Για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν το φαινόμενο Wikileaks,  κλικ εδώ..
Ανεξάρτητο Ελληνικό Δίκτυο
www.hellasontheweb.org
www.macedoniahellenicland.eu
Με επιπλέον πληροφορίες από FARS News Agency, infowars.com, infowars (CIA and mossad behind Wikileaks), beforeitsnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.