# #

10 Δεκ 2010

Ερχεται το super εμβόλιο κατά της γρίπης!.....Μας ετοιμαζουν κατι ....? λεω τωρα...!




Θα γίνεται μία φορά και θα κρατά για μια ζωή!
Είναι το νέο εμβόλιο κατά της γρίπης, το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε μόλις τρία ώς πέντε χρόνια.
Θα μπορεί να θωρακίζει τον οργανισμό από την εποχική γρίπη μέχρι και τα θανατηφόρα στελέχη των πανδημιών.


Μετά τα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα τεστ σε ανθρώπους, η εταιρεία SEEK που παρασκευάζει το εμβόλιο, με έδρα το Λονδίνο, υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο από κάθε άλλο σχετικό που βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης.
Πάντα σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Flu-v, όπως ονομάζεται, όχι μόνο προστατεύει από περισσότερα στελέχη της γρίπης, αλλά αναμένεται να είναι και φτηνότερο από τα υπάρχοντα εμβόλια.


Το κλασικό εμβόλιο που κυκλοφορεί για τη γρίπη πρέπει να επαναπροσαρμόζει τη φόρμουλά του κάθε χρόνο για να μπορεί να αντιμετωπίζει τις αλλαγές στις πρωτεΐνες που υπάρχουν στην επιφάνεια του ιού.
Το νέο, «οικουμενικό» εμβόλιο βασίζεται σε άλλες, εσωτερικές πρωτεΐνες, που είναι κοινές σε όλα τα στελέχη του ιού και δεν έχουν εμφανίσει μεταλλάξεις εδώ και τουλάχιστον εξήντα χρόνια.


Αυτό το χαρακτηριστικό της σύνθεσής του φαίνεται να κάνει το Flu-v αποτελεσματικό σε βαθμό να μη χρειάζεται αλλαγή της φόρμουλάς του κάθε χρόνο, όπως επισήμαναν χθες οι δημιουργοί του στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γρίπης που έγινε στο Αμστερνταμ.
Αντί να χρησιμοποιεί αντισώματα για να νικήσει τον ιό, το νέο εμβόλιο βασίζεται στο «δολοφονικό ένστικτο» άλλων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, των κυτοτοξικών Τ κυττάρων, αφού ενεργοποιεί την παραγωγή τους.


Υστερα από εργαστηριακά τεστ, στα οποία αποδείχτηκε πως το εμβόλιο έσωσε τη ζωή ποντικών στους οποίους είχε χορηγηθεί θανατηφόρα ποσότητα ιού της γρίπης, το Flu-v χορηγήθηκε πρώτη φορά και σε ανθρώπους.
Οι σαράντα οκτώ υγιείς Βρετανοί στους οποίους δόθηκε εμφάνισαν αντίδραση του ανοσοποιητικού κατά της γρίπης.


Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟ :


Σχολιο της του Ολυμπου αλεπους...  Το πιστευετε  φιλοι  συνελληνες? Μηπως θα πρεπε να ειμαστε υποψιασμενοι σε καθε  ειδους  εμβολιο?  Μετα  απο το περσινο δολοφονικο  εμβολιο, μηπως, λεω τωρα...μηπως εχουν  αρχισει  νεα  εκστρατεια εναντιον των λαων ολου του κοσμου?...Εχουν δικες τους τις κυβερνησεις, τα μαζικα μεσα "ενημερωσης", πουλημενους "επιστημονες γιατρους", ετσι δεν ειναι? Απετυχαν περσι και να τα πιασουν χοντρα και να δολοφονησουν εκατομμυρια ανθρωπων, πουλωντας  δηθεν σωτηρια απο την ταχα "γριππη των χοιρων" κι απετυχαν , διοτι τα μπλογκς στο  διαδικτυο , εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, εδρασαν  γρηγορα και σωστα...ΤΩΡΑ??? Παλι απ την αρχη? Αρχιζουν σιγα-σιγα την πλυση των εγκεφαλων μας....ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ...  ΚΑΝΕΝΟΣ  ΕΙΔΟΥΣ  ΕΜΒΟΛΙΟ....ΚΑΜΙΑ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.