# #

5 Δεκ 2010

Ελληνικη ανθρωπιστικη βοηθεια στο. . . Μαυροβουνιο!

Unprecedented flooding crisis in Montenegro gets worse, Greece sends aid...
Ο Ελληνας υπουργος εξωτερικων Δ.Δρουτσας τηλεφωνικα ενημερωσε τον υπουργο Μιλαν Ροτσεν του Μαυροβουνιου οτι θα στειλει επειγουσα  ανθρωπιστικη βοηθεια στο Μαυροβουνιο λογω  των καταστροφικων πλημμυρων που επληξαν τη χωρα. Ηδη αυριο θα  καταφτασει το πρωτο αεροπλανο στα πλαισια  των φιλικων αισθηματων προς τους πολιτες και την κυβερνηση της χωρας του Μαυροβουνιου.
  Ο Ροτσεν διεβιβασε τις ευχαριστιες του προς την ελληνικη κυβερνηση , τονιζοντας οτι η Ελλαδα ειναι απο τις πρωτες χωρες που στελνουν βοηθεια μετα τις καταστροφικες πλημμυρες των τελευταιων ημερων.
  Ο  Ροτσεν ειχε  σημερα συναντηση  στην πρωτευουσα του Μαυροβουνιου, Ποντγκοριτσα, με τον νεο πρεσβη της Ελλαδας Μανωλη Παπαδογιωργακη(ο οποιος  εχει κανει αισθητη την παρουσια του στο Μαυροβουνιο,  αποσπωντας πολυ θετικα σχολια, παρ οτι βρισκεται στη χωρα αυτη μολις 2 βδομαδες) και τον ακολουθο αμυνας της Ελλαδας Χρηστο Διπλα, με τους οποιους συζητησε  το θεμα της ανθρωπιστικης  βοηθειας της Ελλαδας . 

σχολιο...Ευτυχως  υπαρχουν και εκπροσωποι της Ελλαδας στο εξωτερικο, που τιμουν με την παρουσια τους και τις ενεργειες τους τον ρολο που τους εχει αναθεσει η πατριδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.