# #

24 Οκτ 2010

Βρε δε πατε να βαλετε και τασακια και ναργιλεδες και μπαφους....αν δεν ριξετε τις απαραδεκτες τιμες , δεν θα δουλεψετε !!!


Ειναι αστείο οι καφεμαγαζάτορες να πιστευουν,  ότι ο λόγος που έχει πέσει η δουλειά τους , είναι η απαγόρευση του τσιγάρου.
Αυτό που φταίει κύριοι, (και παρτε το χαμπάρι) είναι ότι πουλάτε το καφε σας 4,5 και 5 € και μαλιστα με κακό service και σε ποσότητα σταγόνας.
Εαν δεν αλλάξετε συντομα ρότα δεν θα σας σωσει τίποτα.
Ριξτε τις τιμες, ανεβαστε την ποιότητα και την ποσότητα ,σεβαστείτε τον πελάτη , για να ξαναγεμίσουν τα μαγαζιά σας
http://whitetoweraris.blogspot.com/
σχολιο της του Ολυμπου αλεπους.... Ειναι παντως  γεγονος οτι και το τσιγαρο βοηθαει στην αναδουλεια  η  μαλλον δεν ηταν σωστη η χρονικη περιοδος να ληφθει το μετρο της τσιγαροαπαγορευσης . Ομως  οι τιμες γενικα στην Ελλαδα ειτε στα "καφε" ειτε σε ταβερνες ειναι απαραδεκτες και τωρα  απλα φαινεται πολυ περισσοτερο. Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει ! Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα θεατρα και τους κινηματογραφους, για να λεμε και του στραβου το δικιο. Οσο για το servis??? Τι να πουμε που σε παρα πολλα μαγαζια σερβιρουν ξενοι που δεν γνωριζουν καν ελληνικα, διοτι ειναι φθηνοτεροι. Δεν γινονται ετσι οι δουλειες...αρπα κολλα... Πρωτα  να εργαζεστε σοβαρα και μετα θα εχετε και δικαιωμα να διαμαρτυρεστε, οταν θα εχετε και την λεγομενη "κοινη γνωμη" μαζι σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.