# #

29 Οκτ 2010

Οι φαντασιώσεις δυναμώνουν το Sex......και το καλο Σεξ τις ωραιες φαντασιωσεις...

Οι διαφορές στις σεξουαλικές φαντασιώσεις των δύο φύλων.

Το περιεχόμενο των γυναικείων φαντασιώσεων είναι περισσότερο ρομαντικό και με μια αίσθηση υποχρέωσης, υποταγής και δέσμευσης απέναντι στον άνδρα.

Οι άντρες εμπνέονται περισσότερο, εστιάζοντας ...σε μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικής δραστηριότητας.

Οι άντρες χρησιμοποιούν περισσότερο οπτικά ερεθίσματα ενώ οι γυναίκες συναισθηματικές εμπλοκές

Αναλυτικότερα

Όπως έχει διαπιστωθεί από έρευνες:

Οι άντρες μοιάζει να φαντασιώνουν τον εαυτό τους σε ενεργητικό ρόλο απέναντι στη γυναίκα και οι εικόνες τους επικεντρώνονται περισσότερο στο κορμί της.

Αντίθετα οι γυναίκες είναι παθητικές στη σεξουαλική πράξη και επικεντρώνονται περισσότερο στο ενδιαφέρον που εισπράττουν από το σύντροφό τους.

Στις αντρικές φαντασιώσεις συχνά εμπεριέχονται περισσότερες από δύο παρτενέρ ταυτόχρονα, ενώ στις γυναίκες είναι πιο σπάνια τέτοια σενάρια, ακόμα και στην περίπτωση που λένε στο σύντροφό τους πως συμβαίνει και στις ίδιες το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Απλά συμμετέχουν κάνοντάς του τη χάρη.

Και τα δύο φύλα φαντασιώνουν ότι επιβάλλονται στο σύντροφό τους υποχρεώνοντάς τον να ενδώσει στις προτιμήσεις του, άλλοτε με βία και άλλοτε με ρομαντισμό.

Οι άντρες ωστόσο πιο συχνά έχουν τον επιβλητικό ρόλο και καθορίζουν το σεξουαλικό παιχνίδι, ενώ οι γυναίκες αντιστρέφουν σε κείνον την υποταγή τους.


Η διάθεση παίζει σπουδαίο ρόλο

Η ψυχολογία του ατόμου έχει κυρίαρχο ρόλο την ανάλογη στιγμή. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ποικίλουν ανάλογα με τις εσωτερικές ανάγκες του ατόμου σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, υποδηλώνοντας στιγμιαίες επιθυμίες ή παρορμήσεις του.

Μέσα από το περιεχόμενό τους εκδηλώνει συναισθήματα και καταστάσεις που πιθανόν να μην συνάδουν με την πραγματικότητα, αν όμως συνέβαινε πιθανόν θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση.

Μέσα από τις φαντασιώσεις του, του δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσει, να μειώσει και να περιορίσει τις σεξουαλικές φοβίες και τα άγχη του. Ενδέχεται όμως να βελτιώσει και την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής της συντρόφου της..
 http://rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.