# #

29 Οκτ 2010

Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος εραστής;...Πόσο… «ΜΕΓΑΛΟΣ»… θα έπρεπε να είναι ένας νορμάλ άνδρας ;

Πιθανόν να αναρωτιέστε……Γι’ αυτές τις περίεργες αισθήσεις τον κορμιού σας… γι’ αυτή την κάψα, τις ανατριχίλες που νιώθετε τα τελευταία χρόνια… για όλα εκείνα τα μυστικά πράγματα, που αφορούν το σεξ και που οι γονείς σας είπαν, ότι θα συζητήσουν μαζί σας "όταν γίνεις αρκετά μεγάλη".
Λοιπόν, εμείς θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι μεγάλωσες ήδη όσο πρέπει!
Αρκετά μεγάλη για να μάθεις τι επιθυμεί να κάνει το σώμα σου. Και πώς να το κάνει.
Γιατί είσαι πια αρκετά μεγάλη για να γίνεις μια πλήρως κατατοπισμένη και πεπειραμένη νέα γυναίκα.
Είναι σημαντικό να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες ελεύθερα, καθαρά και με πλήρη ενημέρωση.
Γι’ αυτό το λόγο, πρώτα απ’ όλα - κι είναι πολύ σημαντικό αυτό - μην ρωτήσεις τους γονείς σου. Δεν είναι ότι οι γονείς σου δεν επιθυμούν ότι καλύτερο για σένα. Αλλά έχουν μεγαλώσει μιαν άλλη, παλαιότερη εποχή, όπου τα ζητήματα ζωής και έρωτα θεωρούνταν ζητήματα που προκαλούσαν ντροπή κι αμηχανία…
κάτι που έπρεπε, να γίνεται μυστικά.
Λοιπόν, εμείς δεν νομίζουμε ότι είναι πράγματα που πρέπει να προκαλούν ντροπή.
Εμείς νομίζουμε ότι είναι πράγματα καταπληκτικά.
Και θέλουμε να έχετε την πλήρη γνώση για τις καλύτερες δυνατόν εμπειρίες που μπορείτε ν’ αποκτήσετε τα επόμενα χρόνια. Έτσι ακούστε, διαβάστε και καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο της ευχαρίστησης.
Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος εραστής;
Δυστυχώς πολλοί άντρες, που φαίνονται ελκυστικοί απ’ έξω, είναι στην πραγματικότητα κατά βάθος κρύβουν και μια ομοφυλόφιλη πλευρά χωρίς στην ουσία να το υποψιάζονται οι ίδιοι. Άνδρες ψηλοί, αθλητικοί, ευρύστερνοι, με γυμνασμένα κορμιά, στην πραγματικότητα ασυνείδητα κατά βάθος επιθυμούν άλλους άνδρες.
Πρέπει ν’ αποφεύγεις σταθερά άνδρες που είναι αθλητές ή καλλιτέχνες και άνδρες που ντύνονται κομψά, με ακριβά ρούχα και καθαρά πουκάμισα και φροντισμένα παπούτσια. Αυτοί οι «άνδρες» έχουν μια τάση να ξοδεύουν χρήματα σε πολυτελή γεύματα και ακριβές διασκεδάσεις, σε ταξί και σε δώρα για να καταφέρουν να σε ξεγελάσουν.
Οι έμπειροι γνήσιοι άνδρες με αυτοπεποίθηση το είδος ακριβώς που χρειάζεσαι δεν νιώθουν ανάγκη ν’ αλλάξουν τις φυσικές αναλογίες του σώματος τους, ούτε να επιδειχτούν. Έχουν χαλαρούς ώμους, μια λογική αναλογία πάχους, συνήθως στο στομάχι, κάτι άφθονο που σου προσφέρει την άνεση στις ιδιωτικές σας στιγμές να πιάνεις γιατί νομίζεις ότι έχει βγει η έκφραση «σαρκική απόλαυση».
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο είναι ότι οι παντρεμένοι άνδρες δεν θα σας "συζητήσουν" κοινώς κουτσομπολέψουν παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις τριγύρω.
Άνδρες που επισκέπτονται την πόλη σου για ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι είναι διακριτικοί, ευγνώμονες και τους χαρακτηρίζει το πάθος.
Αναζήτησε τους.
Πόσο… «ΜΕΓΑΛΟΣ»… θα έπρεπε να είναι ένας νορμάλ άνδρας ;
Μην ντρέπεστε. Είναι σημαντική ερώτηση και γύρω από το θέμα υπάρχει μεγάλη σύγχυση.
Ο μέσος όρος του μήκους του ανδρικού μορίου ενός άντρα είναι 12,1 εκατοστά.
Είναι μύθος πως άνδρες με μεγαλύτερο μήκος, προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση λόγω μεγέθους και μόνον.
Μετράει περισσότερο το πάχος από το μήκος και βέβαια πάντα τον πρώτο ρόλο έχει η εγκεφαλική διεργασία.
Είναι αρκετός ο χρόνος "διάρκειας" ενός άνδρα;
Μερικοί άντρες μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης περισσότερο κι από το ρεκόρ των 30 δευτερολέπτων. Μην απατάστε, δεν είναι περισσότερος ο χρόνος.
Συνουσία με έναν έμπειρο άντρα μπορεί να φτάσει στον εκπληκτικό χρόνο ρεκόρ των 45 δευτερολέπτων.
Μια φορά στις χίλιες μπορείτε να πετύχετε έναν άντρα, που μπορεί να κρατήσει και ένα ολόκληρο λεπτό!
Αν αυτό το θεϊκό σας συμβεί πρόσεξε, μην το πείτε σε φιλενάδες γιατί μιλάμε για μια ανακάλυψη που μοιάζει με "χρυσό" !!!
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.