# #

4 Σεπ 2010

Δημοσιογραφος του "Mega", σφυροκοπαει ανελεητα τον υπουργο Γ. Ραγκούση με σκληρες ερωτησεις...

Με το στόμα... ορθάνοικτο έμειναν όσοι είχαν συντονιστεί στο πρωινό του Mega την περασμένη Παρασκευή, βλέποντας τον Δημήτρη Τάκη να... σφυροκοπάει ανελέητα τον υπουργό Γ. Ραγκούση με ερωτήσεις σκληρές του τύπου «πόσο σας χρειάζεται ο πρωθυπουργός», «πάντα εσάς φωνάζει στα δύσκολα» και άλλα σκληρά δημοσιογραφικά συμπεράσματα!
Ο Ραγκούσης με δυσκολία...
έδειχνε ότι συμφωνεί, αλλά δεν ήθελε να υπερβεί και τον Δημήτρη και να μιλήσει για τον εαυτό του! (Πόσοι τηλεθεατές θα είπαν «πού ’σαι, βρε Οικονομέα!).
Όμως, για να λέμε την πάσα αλήθεια, το σίριαλ του Αυγούστου «Ο Ραγκούσης Συντονιστής» είχε αρχίσει μέρες πριν από το δελτίο ειδήσεων, όταν μιλούσαν όλοι στομφωδώς, και με τις παροτρύνσεις του ευπρεπούς συναδέλφου Ν. Στραβελάκη, για το πόσο ανάγκη έχει ο τόπος να συντονιστούν ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση από τον υπουργό Αποκέντρωσης!
Βέβαια, σφίξανε τα... γάλατα όταν διέρρευσε ο πρωθυπουργός μέσω «έγκυρων κύκλων» στον «Επενδυτή» ότι δεν έχει αποφασίσει να ορίσει τοποτηρητή και απέδωσε σε οργανωμένα συμφέροντα την προσπάθεια να του επιβάλουν πρόσωπα και συγκεκριμένες δομές στην κυβέρνηση. Ευθείες βολές σε όσους στα ΜΜΕ είχαν αναλάβει εργολαβικά να στηρίξουν τέτοιες απόψεις.
Όμως, το Mega είχε παραγγείλει και εκείνη τη ρημάδα δημοσκόπηση που είδαμε Δευτέρα βράδυ στο δελτίο, όπου υπήρχε ερώτηση για το αν χρειάζεται να υπάρξει συντονιστής. Και τι να κάνει; Ενεργώντας πάλι σκληρά δημοσιογραφικά, την προέβαλε με πιο κομψό τρόπο από ό,τι θα προγραμμάτιζαν κάποιοι.
Λεπτομέρεια: Τα έγκυρα και πάντα... υποψιασμένα «Νέα» την είχαν πάρει χαμπάρι τη δουλειά από την Παρασκευή, ότι η σούπα χαλάει, και στο φύλλο της Δευτέρας «ξέχασαν» να κάνουν αναφορά στη δημοσκόπηση! Το ίδιο έπραξαν και την Τρίτη.
Αλεπού ο Ψυχάρης, έχει εμπειρία πότε τρέχουν τρομοκρατημένα να κρυφτούν τα αλεπουδάκια!                                                                                                   Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.