# #

29 Αυγ 2010

Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ - ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi63Sishr_dQAvx8usF0vkBLneNJjdiMSa2Y8blymqe9faS4BZBQIz20R8MGnMpTVSNwma9WdcHRRlJulL_UxrLCS65TCeQTDDSaKPHF9A3oszF5cZ2ItRNN9v8fQ70XdkRqt_BsM5vxxA/s400/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A3++%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5+1_.jpg

Εμείς το λέγαμε.. ότι κρυφός καημός του Δημάρχου Δίου είναι να.. παραμείνει δήμαρχος στον ενιαίο Δήμο. Είχαμε γράψει σχετικό άρθρο εδώ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ - ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΙΜΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ.. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ .Επίσης είχαμε πεί πολλά για το θέμα αυτό. Δέν του βγήκε όμως.
Γιατί απο τη μιά ο Παπαθανάσης ,...που βγήκε νωρίς στο "κουρμπέτι" ώς υποψήφιος Δήμαρχος, απο την άλλη η "κίνηση" που έφερε υποψήφιο και επικεφαλής το Νίκο Λάππα, ανάγκασαν τον Παπαχρήστο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ώς ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (δέσ το σχετικό μας άρθρο εδώ!ΟΡΙΣΤΙΚΟ - ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ)
Μάλιστα με τη λήξη των προθεσμιών υποβολής υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να το ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και κάλεσε τα ΜΜΕ, να το πεί επίσημα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο ΠΑΙΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!! OMIΛΙA ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.)

Βέβαια σε αυτή την επίσημη εκδήλωση  ανακοίνωσης των προθέσεων του Δημάρχου - προέβη σε "ανφέρ" εναντίον πρώην φίλων και συνεργατών του, με αποτέλεσμα να δεχτεί επώνυμη και σκληρή κριτική με το παρακάτω άρθρο ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.. αφου εμείς οι φίλοι σου ΑΡΚΕΤΑ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ.. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!...)
Μετά απο όλα αυτά τα γεγονότα, τώρα νεότερες πληροφορίες λένε ότι, παρά του ότι επίσημα δηλώνει ότι δέν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, επιζητά μέσω και των ΑΘΗΝΏΝ (άρτι αφιχθείς απο τας Αθήνας) την πρόταση του ΠΑΣΟΚ στην "αναγκαία" και "απαραίτητη" υποψηφιότητά του.
Για το σκοπό αυτό εκτός απο την Αθήνα, έχει κινηθεί ένας μηχανισμός αποδυνάμωσης του Νϊκου Λάππα και ένας αγώνας λάσπης  εναντίον συνεργατών του, με σκοπό να πετύχει την υπαναχώρησή του και νάρθει η υποψηφιότητά του ώς η "μοναδική" και "απαραίτητη".
Αναμονή λοιπόν να δούμε άν τα πουλάκια (παπαγαλάκια) μας ενημερώνουν σωστά ή θα πέσουν έξω!! κοντός ψαλμός αλληλούια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.