# #

3 Σεπ 2010

Πριν από μερικές ώρες το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου..

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ , ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010 
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες!
Πριν από μερικές ώρες το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου..

για δήμαρχος του Δήμου Δίου – Ολύμπου δίνοντας έτσι ξεκάθαρα (και σε πείσμα ορισμένων «σειρήνων») το πολιτικό του στίγμα και στην περιοχή μας ...για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές! Το στίγμα αυτό σηματοδοτεί πανελλαδικά την ανανέωση, όχι τόσο σε πρόσωπα και ηλικίες, όσο σε πρακτικές και μοντέλα διακυβέρνησης που εν πολλοίς ευθύνονται για την δυσάρεστη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.
Οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους εκλέγοντας εκείνους που θα θεωρήσουν αξιότερους για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο, όσο και ελπιδοφόρο έργο της μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη».
Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι και κυρίως αποφασισμένοι να αναλάβουμε αυτό τον επίπονο, όσο και ωραίο αγώνα!
Εννοείται ότι σε εκλογές τοπικού χαρακτήρα ασφαλώς και δεν πρέπει να λειτουργούμε με στενά κομματικά κριτήρια. Για τον λόγο αυτό και η στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. προς την υποψηφιότητά μου αποτελεί απλώς την αφετηρία για ένα μεγάλο άνοιγμα προς την κοινωνία της Νότιας Πιερίας. Άνθρωποι με ανοιχτά μυαλά και με αίσθημα προσφοράς στον τόπο και την κοινωνία υπάρχουν σε κάθε παράταξη και πολιτικό χώρο και θα είναι τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους για να φτάσουμε ψηλά τον Δήμο μας. Στην προσπάθειά μας αυτή κανείς δεν περισσεύει!
Σε κάθε περίπτωση να είσαστε βέβαιοι ότι προσωπική μου επιδίωξη είναι σε πρώτη φάση να σας παρουσιάσω στις επόμενες εβδομάδες ένα πρόγραμμα κι ένα ψηφοδέλτιο τόσο αξιόλογα που να κερδίσουν την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την ψήφο σας κάνοντας σας να αισθάνεστε σίγουροι πως δεν θα μετανιώσετε αλλά αντιθέτως θα δικαιωθείτε από την επιλογή σας στις 7 του Νοέμβρη!
Στις ημέρες που θα έρθουν οι επαφές μας θα πυκνώσουν. Θα γνωριστούμε καλύτερα, θα συζητήσουμε, θα συμφωνήσουμε σε πολλά ζητήματα, θα διαφωνήσουμε σε άλλα, στο τέλος όμως θα συνθέσουμε απόψεις! Να είσαστε σίγουροι γι’ αυτό! Γιατί αυτός είναι ο στόχος μας· να συνθέσουμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να πάμε μπροστά τον τόπο μας!

Με τιμή,
Νικόλαος Αθ. Λάππας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου - Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.