# #

15 Σεπ 2010

Πολυπληθής αποστολή από την πόλη Jagodina της Σερβίας προσκεκλημένη του Δημάρχου Λιτοχώρου Θανάση Τσιφοδήμου

Επιχειρηματική αποστολή από την πόλη Jagodina της Σερβίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο DRAGAN MARKOVIĆ, φιλοξένησε χθες ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Θανάσης Τσιφοδήμος στο Λιτόχωρο. Την αποστολή πλαισίωναν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του Σερβικού κοινοβουλίου ALEKSANDAR JANKOVIĆ, RATKO STEVANOVIĆ και ŽIVOTIJE JOVANOVIĆ, όπως και εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων, ταξιδιωτικών ενώσεων, της κρατικής τηλεόρασης και του επιμελητηρίου της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Λιτοχώρου καλωσορίζοντας την αποστολή ανέφερε:
Η περιοχή μας αποτελεί παραδοσιακά τον πρώτο τουριστικό προορισμό ...για τους πολίτες της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά και έναν απ’ τους πιο δημοφιλείς για τους κατοίκους των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης ευρύτερα. Όπως μου μαρτύρησαν πολλοί από σας μεγαλώσατε στις ακτές μας, στην Πλάκα, στην Γρίτσα, στο Βαρικό, στη Λεπτοκαρυά, στον Πλαταμώνα, στη Σκοτίνα, στον Παντελεήμονα και στους Νέους Πόρους.  Όλοι σας θαυμάσατε την περιοχή του Κάστρου, απολαύσατε πεζοπορίες στον Όλυμπο και ξεναγηθήκατε στο Αρχαιολογικό Πάρκο του Δίου. Εσείς διαχρονικά αναδεικνύετε την περιοχή μας ως «αγαπημένο προορισμό». Και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε και σας καλωσορίζουμε στη γη του Ολύμπου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου αναφέρθηκε εκτενώς στον ορατό στόχο της ανάδειξης της νότιας Πιερίας ως ενιαίο τουριστικό προορισμό και επισήμανε τα κεντρικά σημεία της στρατηγικής που θα ακολουθηθούν προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ο Θανάσης Τσιφοδήμος μεταξύ άλλων τόνισε την παρουσία του Δήμου Λιτοχώρου σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και τη συστηματική δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια στις υποδομές του Λιτοχώρου προκειμένου να αναβαθμιστεί σημαντικά το τουριστικό περιβάλλον του Δήμου. Στη συνέχεια ο Θανάσης Τσιφοδήμος αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο που καλείται να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση μετά τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου και κυρίαρχα στην περαιτέρω αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών προκειμένου ο επισκέπτης να απολαμβάνει τουριστικό προϊόν υψηλού επιπέδου.                                            ...http://olympus-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.