# #

17 Σεπ 2010

Αυτό που εκτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες δεν είναι το πνεύμα και το πρόσωπό τους, αλλά οι καμπύλες τους. ...


Αυτό που εκτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες δεν είναι το πνεύμα και το πρόσωπό τους, αλλά οι καμπύλες τους. Οι γυναίκες κάνουν ακριβώς το αντίθετο, κοιτούν τον άνδρα στο πρόσωπο.
Η έρευνα έγινε στο Πανεπιστήμιο Όστιν του Τέξας και οι ειδικοί μελέτησαν και συνέκριναν τις αντιδράσεις 375 ανδρών και γυναικών, που κλήθηκαν να αξιολογήσουν ένα μέλος του αντίθετου φύλου και κυρίως να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ωραίο πρόσωπο και σε ένα σώμα με ωραίες καμπύλες.
Η έρευνα επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι οι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για το...
σώμα μιας γυναίκας, όταν πρόκειται για μια σύντομης διάρκειας σχέση, ενώ οι γυναίκες έχουν πιο ευρεία κριτήρια.
Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι άνδρες επικεντρώνονται στο πρόσωπο μιας γυναίκας μόνο όταν αναζητούν σύζυγο ή σύντροφο για μακρόχρονη σχέση, παρά μια σύντομη περιπέτεια, οπότε οι προτιμήσεις τους στρέφονται στις… καμπύλες.
Οι γυναίκες δεν φαίνεται να επηρεάζονται από την προοπτική της χρονικής διάρκειας μιας σχέσης και με μεγαλύτερη συνέπεια εστιάζουν την προσοχή τους στο πρόσωπο των ανδρών.
Προηγούμενες μελέτες σχετικά με τη ελκυστικότητα είχαν καταδείξει τη σημασία χαρακτηριστικών όπως η συμμετρία, η υφή του δέρματος, η αναλογία διαμέτρου μέσης προς γοφούς κ.ά.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior».                                                                                                                Τα Νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.