Ναι, το ξέρω ότι εσύ δεν κάνεις τέτοια… τώρα όμως θα μιλήσουμε για τις άλλες! Αυτές που τις κάνουν τις εν λόγω πουτ@νιές και ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες αυτού του είδους… δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει ή να μην σου έχει τύχει, κι αν είσαι άντρας, σίγουρα έχεις πάθει κάτι από τα παρακάτω….

Ψάξε, ψάξε… να δω τι θα βρεις  Αγαπητέ μου αναγνώστη, το υποψιαζόσουν, το φοβόσουν τώρα λοιπόν σου το επιβεβαιώνω! Όταν αφήνεις μια γυναίκα μόνη της στο σπίτι σου, στο αμάξι σου, με το κινητό σου, ψάχνει! Ψάχνει με μανία.......
να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία ότι υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή σου. Θα ψάξει το κινητό σου για ύποπτα μηνύματα και γυναικεία ονόματα που εκείνη δεν γνωρίζει, θα ελέγξει τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις για να σιγουρευτεί ότι είναι η μόνη γυναίκα στη ζωή και στη σκέψη σου. Θα ανοίξει τα συρτάρια σου να βρει φωτογραφίες με την πρώην σου και να κάνει την απαραίτητη σύγκριση, θα ψαχουλέψει το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου να σιγουρευτεί ότι όντως ακόμα 3 προφυλακτικά υπάρχουν στο κουτί μετά την τελευταία σας φορά. Τι μπορείς να κάνεις; Υπομονή, θα ψάξει θα ξαναψάξει και όταν θα διαπιστώσει ότι είσαι «καθαρός» θα σταματήσει. Ένας κύκλος είναι!
 Αρέσω παιδί μου, αρέσω…
 Ωραία είσαι και ενίοτε σε φλερτάρουν, μην το παρακάνεις όμως χρυσή μου! Αγόρια προσοχή! Μια γυναίκα όταν θα αρχίσει να αραδιάζει: για εκατοντάδες θαυμαστές, λουλούδια που της έστειλαν στο γραφείο της, ερωτικά μηνύματα που κάποιος (δεν ξέρει ποτέ ποιος) της έστειλε στο κινητό της, ποιήματα που έλαβε, δώρα αξίας που άφησαν στα σκαλοπάτια της κ.α. είναι κατά βάση αηδίες! Είναι ψέματα και έχουν σαν μοναδικό στόχο να βγάλεις τη ζήλια σου, να νιώσεις μειονεκτικά που για εσένα καμία δεν έχει κάνει ούτε τα μισά ή ακόμα να αρχίσεις και εσύ τις ανάλογες πράξεις αγάπης και θαυμασμού για το πρόσωπό της. Μη μασάς και προπαντός μην ακούς!
 Το πατόφτυαρο
 Για καμία γυναίκα μην παίρνεις όρκο ότι δεν έχει ανασφάλειες! Όλες έχουν, ίσως απλά κάποιες τις έχουν κρύψει καλά και δυσκολεύεσαι να τις διακρίνεις. Αγαπημένη ασχολία των γυναικών λοιπόν, είναι το θάψιμο, τόσο γενικά όσο και ειδικά! Ειδικά όταν πρόκειται για μια που θα σε πλησιάσει και είναι σαφώς καλύτερη από το ταίρι σου. Αυτή η άλλη μπορεί να είναι η συνάδερφος σου, η μακρινή σου ξαδέρφη, η γειτόνισσά σου, η κομμώτρια σου και τέλος πάντων οποιαδήποτε γυναίκα είναι πιο εμφανίσιμη ή αξιόλογη από αυτήν που έχεις δίπλα σου. Αν παρατηρήσεις ένα πράσινο χρώμα να κατακλύζει το πρόσωπό της, είναι από τη ζήλια, αν δεις καπνούς να βγαίνουν από τα αυτιά της είναι από τον θυμό και αν δεις φαρμάκι να στάζει από το στόμα της είναι γιατί δεν δέχεται ότι υπάρχει καλύτερη γυναίκα στον κόσμο από εκείνη. Θα θάψει, θα πει, θα βρίσει, θα υποβιβάσει, θα σε ζαλίσει κοινώς, εσύ, στο ύψος σου, μπόρα είναι θα περάσει!
 Θα γίνεις πατέρας…
 Έχει καθυστέρηση και σπεύδει να σου ανακοινώσει ότι μάλλον είναι έγκυος! Κρύος ιδρώτας σε λούζει και αρχίζεις να παραλύεις! Χαλάρωσε και πάρε μια βαθιά ανάσα μαζί με ένα τεστ εγκυμοσύνης για την καλή σου! Υπάρχουν πολλά «καλά» κορίτσια που προκειμένου να ελέγξουν την αγάπη και την αφοσίωσή σου θα σε κάνουν πατέρα έστω και για λίγο για να δουν απλά την αντίδρασή σου. Υπάρχουν πολλές «καλές» κοπέλες που για να σε κρατήσουν όταν εσύ είσαι αποφασισμένος να τελειώσεις τη σχέση, σου ανακοινώνουν ότι περιμένουν το παιδί σου! Εκεί, και αφού διαπιστώσεις ότι όλα ήταν ένα σχέδιο, επιτρέπεται το χαστούκι!
 Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις….
 Οι γυναίκες κλαίνε! Είτε καθαρίζουν κρεμμύδια, είτε βλέπουν ένα μελό έργο στην τηλεόραση, είτε όταν έχουν κάνει κάτι άσχημο, κλαίνε! Ειδικά όταν ανακαλύπτεις κάποια απατεωνιά που σου έχουν κάνει, εκεί είναι που ρίχνουν μαύρο δάκρυ ανάμεικτο με συγνώμες, όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Κλαίνε για να τις λυπηθείς, να τις συμπονέσεις, να τις παρηγορήσεις; Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, κλαίνε αλλά κλαίνε ψεύτικα τις περισσότερες φορές για να σε τουμπάρουν και για να σε κάνουν να ξεχάσεις την πηγή του θυμού σου. Έχε για καλό και για κακό ένα πακέτο χαρτομάντιλα πάντα μαζί σου!                                                                                                               ..http://www.online-greece.