# #

30 Ιουλ 2010

Το μεγαλυτερο σκανδαλο απο συστασεως Ελληνικου κρατους...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ! ! !

2 σχόλια:

  1. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


    Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

    Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλαρωστε σας παρακαλω και μην μας βομβαρδιζετε με φημες και νουμερα των οποιων τη γνησιοτητα και τον αριθμό των ψηφίων δεν μπορεί κανεις να ελεγξει! Δεν θα ήθελα να αντικρουσω στοιχεία για τα οποία δεν είμαι γνώστης. Θα μπορούσα όμως να απαντήσω σε μία απο τις βασικές ερωτήσεις του παραπάνω video. Αν αναρρωτιέστε τι κανει η Εκκλησία με τα λεφτά της, καλό θα ήταν, αντί να ψάχνετε τα διαμερίσματα που κατέχει στην αθήνα (πείτε μου οτι εσεις δεν κατεχετε ότι σας κληρονόμησαν οι γονείς σας...το ίδιο συμβαίνει και με τον κάθε μοναχό ή μοναχή....sorry κιόλας που κάποιοι διαλέγουν μία ζωή διαφορετικη απο τη δική σας) να ρωτήσετε σε καμιά έκγυρη πηγή και σε καμιά ενορια η σε καποιο μοναστηρι που δεν διαφημίζονται....εκεί θα σας πουν, όχι οι ιερεις, αλλα οι ίδιοι οι άνθρωποι, πόσο τους στηριζουν οικονομικά, πόσα ορφανοτροφεία, γηροκομεία τρέφουν, πόσα container με τρόφιμα, φάρμακα και είδη επιβίωσης στλελνονται σε αφρική, σεισμόπηκτους και σε αμέτρητα άλλα ορφανοτροφεία εκτός ελλαδος. Φυσικά ξέχασα, πως η ερευνητική δημοσιογραφία που επιλέξατε να μας πεισετε πως κανετε με το παραπάνω video, είναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ...ψάχνει μόνο για εκεινα που θελει τελικα να αποδέιξει, και όπως και να χει θα τα αποδέιξει. Ανοιξτε σας παρακαλώ να ματια σας, και ξεφυγετε απο τη στενότητα των αντιλήψεων σας. Ειναι πιο τίμιο να πειτε πως δεν θέλετε να δείτε τα υπολοιπα, πως βαλθήκατε να απογυμνώσετε τους παντες από καθε αισθηση μεταφυσικής και "θείου"..ναι θα ήταν πιο τίμιο, γιατι οι προθεσεις σας θα γινοντουσαν σαφεις. Σταματηστε να υποτιματε τη νοημοσυνη των ανθρώπων που συβεργαζονται με την εκκλησια και που αντλουν ζωη απο αυτήν..Δεν ειναι ποτε αργά να δοκιμασετε κι εσεις μια γνησια επαφη με πνευματικους ανθρωπους για να πειστειτε. Μην ψάχνετε να βρειτε αλλου τα αιτια της πολυπλευρης κρισης στην χωρα μας. Κάποιοι σαν κι εσας την εκτείνουν...Ψάξτε μεσα σας και γυρω σας, τίμια και ειλικρινά και θα βρείτε τις απαντησεις....Μορφωμενοι άνθρωποι είμαστε κύριε...Δεν μπορεί να πιστεύουμε έτσι εύκολα τις μονόπλευρες και αν μη τι αλλο συμπλεγματικές σας δηλώσεις..Ψαχτείτε σας παρακαλώ...

    Αναγνώστης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.