# #

31 Ιουλ 2010

Απαγορεύονται οι μίνι φούστες στα δημόσια κτίρια! ! !

Αν νομίσατε ότι η είδηση έρχεται για να περιγράψει κάποιον ξεχασμένο νόμο σε αγγλοσαξωνική χώρα (μιας και είναι οι συνήθεις ύποπτοι σε αυτά) πλανάσθε πλάνην οικτράν! Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί «φρέσκια»...
 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του



Southampton στη Μ. Βρετανία!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, το δημοτικό συμβουλίο έκρινε ότι η εμφάνιση των γυναικών με μίνι φούστες μπορεί να προσβάλει ορισμένες οικογένειες και ενημέρωσε με email 400 εργαζόμενους του δήμου (κοινωνικούς λειτουργούς, νέους εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς πρόνοιας και υπαλλήλους σε τμήματα με ανήλικους).

Μεταξύ άλλων το επίμαχο email συμβούλευε τις εργαζόμενες να ντύνονται με τρόπο που δείχνει σεβασμό στις οικογένειες. Ποιος είναι αυτός, σύμφωνα πάντα με το δημοτικό συμβούλιο; παντελόνια, μη επίσημα φορέματα και φούστες σε λογικό μήκος.

Πάντως, ούτε οι άνδρες τη γλίτωσαν στους οποίους δίνεται η συμβουλή-οδηγία να φορούν πουκάμισα, βαμβακερά παντελόνια, μπλουζάκια polo και να μην… ξεχνάνε να φορούν ζώνη!

Εκπρόσωπος του συμβουλίου, πάντως, έσπευσε να σώσει τα προσχήματα λέγοντας ότι, ειδικά για το μήκος της φούστας, δίνουν απλά κατευθυντήρια οδηγία και δεν πρόκειται να κυνηγάνε τις υπαλλήλους με τη μεζούρα.


Φήμες ότι οι άνδρες του δημοτικού συμβουλίου είχαν ενστάσεις για την συγκεκριμένη απόφαση δεν έχουν εξακριβωθεί…



Πηγή : sarotiko.blogspot.com


http://almopia-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.