# #

20 Φεβ 2010

Αυθαιρεσια στα διοδια Λεπτοκαρυας

ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ....
ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Καταγγελία του Δημητρίου Καλαϊτζή - Δικηγόρου
Μέλους του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Σάββατο 20-2-2010,8.45 πρωί,Διόδια Λεπτοκαρυάς.Για άλλη μία φορά οι υπάλληλοι της εταρείας "ΑΙΓΑΙΟΝ" θέωρησαν καλό, να μήν ανοίξουν την μπάρα να περάσει αυτοκίνητο, γιατί αρνήθηκα να πληρώσω το "χαράτσι" των διοδίων, ενός απαράδκετου και κλειστού δρόμου.Πρίν όμως γίνει η συζήτηση διευθέτηση, αναφέρω στην υπάλληλο,ότι "κυρία μου ανοίξτε την μπάρα να περάσουμε, μεταφέρω μικρούς ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για να δώσουν φιλικό παιγνίδι στο γήπεδο των ΠΟΡΡΩΝ και δέν πρέκειται να πληρώσω διόδια".

Θρασύτατα μου απαντά, εντάξει αλλά δέν σας ανοίγω".Της απαντώ δέν έχετε το δικαίωμα, και της ζητώ να ειδοποιήσει το 100.Αντ αυτού ήλθε ο αρμόδιος εν υπηρεσία υπάλληλος, ο οποίος έπραξε το ίδιο.Δηλαδη δέν άνοιγε την μπάρα.Μου ζήτησε ταυτότητα.Του απάντησα, γράψτε το ΝΟ του αυτοκινήτου και ανοίξτε να περάσουμε.Τελικά για να μήν καθυστερήσουμε, αφού έπρεπε οι μικροί ποδοσφαιριστές να είναι σε 10 λεπτα΄στο γήπεδο, έδωσα
στοιχεία, υπέγραψα τα έγγραφα και έφυγα, αφού πρώτα φωτογράφησα τις σκηνές απείρου κάλλους των υπαλλήλων της ΑΙΓΑΙΟΝ.
Δείτε τα έγγραφα...

Δείτε τον ...πόσο απολαυστικά, ακουμπάει στο αυτοκίνητο, σάν να είναι όργανο της τάξης αντικαθιστώντας την αστυνομία και αφού γράφει τα στοιχεία, μετά ανοίγει την μπάρα και απελευθερώνει το δρόμο.

Καταγγέλω την ενέργεια αυτή και επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμά μου.Δηλώνω δέ ότι εκ πεποιθήσεως δέν ήθελα να καταβάλλω το αντίτιμο των 2,30 ΕΥΡΩ γιατί θεωρώ ότι εμπαίζονται οι συμπολίτες μας, όταν τους ζητείται να πληρώνουν διόδια σε δρόμο που δέν είναι ανοικτός και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κίνηση αυτοκινήτων εντός του νομού μας. (Καλαιτζής Δημήτρης) ...

Τώρα που έρχεται την Τρίτη στο νομό μας και ο Ρέππας, ευκαρία να του δώσουμε να καταλάβει ότι ένας ολόκληρος νομός είναι όμηρος... "του κεφαλαίου " και δέν μπορεί να απολαύσει ούτε την ελεύθερη διακίνηση εντος του Νομού..
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.