# #

22 Μαΐ 2020

Έκανα ένα λάθος. Άνοιξα την Τηλεόραση.




Έκανα ένα λάθος. Άνοιξα την Τηλεόραση. 
Παραδέχομαι, πως δεν έπρεπε να το κάνω, γιατί γέμισε το δωμάτιο τηλεοπτικά σκουπίδια. Έπεσα πάνω στα ψέματα του Άλφα. Που δεν είναι Άλφα, αλλά Γάμμα.

“Η κυβέρνηση ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων”!!!
Αυτό ήταν, έκλεισα αμέσως το βόθρο, των οχετό ψεμάτων και παραπληροφόρησης.

Πως, μωρέ βλαμμένοι, ενισχύει το εισόδημα; Κόβοντας το 20%;
Αν σας έκοβαν εσάς από το μισθό σας 20%, θα το λέγατε ενίσχυση;

Μας είπε πως “ενισχύει το εισόδημα μετατρέποντας την... πλήρη απασχόληση σε μερική”!!!
Ε θέλουν φάπες. Φάσκελα, φτύσιμο μη τους βασκάνουμε τέτοια τεφαρίκια.

Η πρόκληση είναι απίστευτη. Δεν είναι μόνο η προπαγάνδα, η απίστευτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αυτοί παίζουν με τον πόνο μας!
Πρόκειται όχι απλά για ψεύτες, αλλά για σαδιστές, για καθάρματα!

Να δούμε τι άλλο έκανε η ΝΔ για τους εργαζόμενους.

Απολύσεις. 
Με την πολιτική της χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μην πει κανείς το έκανε εξ αιτίας της επιδημίας, πρώτο γιατί όποτε κυβερνά η ΝΔ αυξάνεται η ανεργία, δεύτερο γιατί πάμε ολοταχώς για ανοησία της αγέλης με το άνοιγμα των σχολείων και τους άρρωστους τουρίστες που θα έρχονται χωρίς κανένα έλεγχο.

Κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος. 
Ούτε άδειες, ούτε αργίες, ούτε φυσικά απεργίες ώστε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. 
Άγρια εκμετάλλευση ακριβώς με μετατροπή των συμβάσεων από πλήρη απασχόληση σε μερική. Με εργασία εκ περιτροπής, αδήλωτη, χωρίς δικαιώματα, ασφάλιση, με όσα συνεπάγονται για το μισθό αλλά και τη σύνταξη.


Και μια που μιλάμε για σύνταξη, αύξηση του ορίου ηλικίας και υποβιβασμός του κουλουριού της σύνταξης σε ψίχουλο.

Ρωτώ: 
Αν θέλουμε 40 χρόνια σκληρής δουλειάς από το πρωί ως το βράδυ για να πάρουμε ένα αντίδωρο που κατ ευφημισμό λέγεται “πλήρης σύνταξη”, πόσα χρόνια θέλουμε με εκ περιτροπής εργασία, μερική απασχόληση κλπ; 

Όσο για τους παλιούς συνταξιούχους θα φροντίσει ο ιός...

Όσο και να έχουμε συνηθίσει στα ψέματα τους, εξοργιζόμαστε όταν τα ακούμε.

Η ΝΔ έχει μαζέψει όλο το κατακάθι. Κηφήνες, βολεμένους, διεφθαρμένους, εγκληματίες, λαμόγια, ψεύτες, απατεώνες. Κανένας από αυτούς δεν είναι έντιμος. (Μιλάμε πάντα για την ηγετικής της ομάδα).

Και βέβαια φασίστες, φονιάδες ναζί, που πήραν μεταγραφή από την εγκληματική συμμορία.
Κι ο Κασίδας, αν δεν ήταν τόσο κραγμένος ναζί, θα τον είχε βολέψει ο Μητσοτάκης και θα  θα ήταν σήμερα στέλεχος της ΝΔ.

Από το Ποντίκι διαβάζουμε “Συνεργάτη ναζιστικών εκδόσεων διόρισε διοικητή στη δομή Πύργου ο Νότης Μηταράκης”. Σε δομή κιόλας; Δεν είναι ο μόνος ακροδεξιός. Γεμάτη η ΝΔ. Γι αυτό άλλωστε έχουν γδάρει τον κόσμο: Είναι φασίστες και οι φασίστες τα μόνα που κάνουν είναι πλιάτσικο, βασανιστήρια, καταστροφή και σκοτωμούς.

Τα μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ μπορεί μέσω της προπαγάνδας τους και των κατασκευασμένων δημοσκοπήσεων να παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα περί παντοδυναμίας του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.
Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και το Μέγαρο του Μαξίμου το γνωρίζει πολύ καλά. Το ομολογεί, άλλωστε σήμερα και η δεξιά ιστοσελίδα antinews γράφοντας
"Μητσοτάκης: Προχωράμε και βλέπουμε... αντικρίζοντας την καταστροφή... Βέβαια, όλοι αντιλαμβάνονται ότι με την ασπιρίνη που δίνει για να θεραπεύσει τον καρκίνο, οδηγούμαστε εκ νέου στον γκρεμό των μνημονίων".


(Μια σημείωση. Δεν μπορεί να είμαστε κατηγορηματικοί αν η κυβέρνηση έχει προχωρήσει να φτιάξει νέα δεξιά δεκανίκια προσδοκώντας να απορροφήσουν την λαϊκή αγανάκτηση και να μην υπάρξει ριζοστικοποίηση των ψηφοφόρων ή κάποια εξουσιαστικά κέντρα έχουν τους δικούς τους σχεδιασμούς.
Αξίζει όμως να αναφέρουμε την είδηση του διαβάζουμε στο tvxs: «Δημοκράτες» είναι το επικρατέστερο όνομα για το νέο κόμμα που κυοφορείται στο χώρο της κεντροδεξιάς. Πρωταγωνιστής στο εγχείρημα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού έχει ο Νίκος Καραχάλιος, γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ επί ηγεσίας Κώστα Καραμανλή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις σχετικές συζητήσεις παίρνουν μέρος τουλάχιστον 20 πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ, όπως πχ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Αργύρης Ντινόπουλος, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Γ. Λαμπρόπουλος, ο Χρ. Ζώης κα").

Εδώ θα μου επιτρέψετε μια παρένθεση, να βρίσω λίγο το ΣΥΡΙΖΑ.

“Η ΝΔ έχει ναζί ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει”
Ναι, Γιατί όταν οι μαλάκες ρεφορμιστές είχαν την ευκαιρία, άφησαν τα καθάρματα τους νεοναζί ανενόχλητους να αλωνίζουν. Μπορούσαν να καταστρέψουν τις χρυσές εφεδρείες της δεξιάς και να δώσουν ένα συντριπτικό χτύπημα στην παράταξη των προδοτών.
Αλλά “όοοχι” γιατί δήθεν “η Χρυσή Αυγή θα έκοβε ψήφους από τη ΝΔ”!!! Τόσο βλάκες, τόσο άσχετοι, τόσο λίγα ξέρουν για την αντίπαλη συμμορία. Και να που τα ναζίδια γύρισαν στο γαλάζιο μαντρί και κυβερνάνε.


Αυτά που μας λένε τα ΜΜΕ, τα λένε φασίστες. 
Οι φασίστες δεν έχουν ούτε ντροπή, ούτε μπέσα, ούτε τίποτα. 
Έχουν κόμπλεξ, μίσος για τους ανθρώπους και όρεξη για λεηλασία και καταστροφή.
Δεν θα τους περάσει.
Οι εργαζόμενοι ξέρουν καλά τι έγινε. Και είναι εξοργισμένοι. Η οργή αυτή θα εκδηλωθεί πολύ σύντομα.


mitsos175

1 σχόλιο:

  1. Μηταράκης!! του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρω γιατι ..το ταξείδι στη Μυτιλήνη χαρακτηρίσθηκε "Ασκοπη Μετακίνηση"!!!!
    1500ν πρόσφυγες απο τίς ευπαθείς ομάδες θά μετφέρονταν απο την Μόρια στην Ευρυτανια.ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;Τοοοοό Ανηψιό τον ρώτησες ορέ Μυταρόπουλάκη;ΟΧΙ; ΤΏΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.-Μπάρμπα αυτος μέ τη Μυτη που το γράφει λάθος θέλει να μου μαγαρίσει το μαγαζί της μονοεδρικής και πως θα βάλω υποψηφιότητα εγω και να χάσουμε τήν ευρυτανια;κι ο Θείος -Να μήν το σκεφτεσαι καθόλου.ορθά-κοφτά.Κανένας πρόσφυγας στο Καρπενήσι ας τους να σαπιζουν εκεί στο Κωλονήσι!!!Περαστικά ,στα Μούτρα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.