# #

23 Μαΐ 2020

Πατριωτικές γαργάρες....





Είπα να μην ασχοληθώ με τα Ελληνοτουρκικά μας όταν η Οικονομία μας είναι νεκρή και σαπίζει. Όμως ο σύντροφος ΣΛ έχει δίκιο σε όσα παρατηρεί στο ενδιαφέρον άρθρο του“Οι Τούρκοι κατέλαβαν ελληνικό έδαφος. Δεν ήταν τρικάκια του "Ρουβίκωνα" για να δημιουργηθεί θέμα στα ΜΜΕ”.

Σαν Ειρηνιστής και Διεθνιστής δε γουστάρω πόλεμο. Θα κάνω όμως λίγη πλάκα στους δεξιούς στρατηγούς του καναπέ και τους φασίστες για να δείξω πόσο υποκριτές και πόσο κότες είναι. Οι κότες είναι άλλωστε τις μόδας.

Οι Μακεδονομάχοι λοιπόν για ένα όνομα ήταν έτοιμοι να κάνουν εισβολή στη Βόρειο Μακεδονία. Βέβαια μετά βγήκε η ΝΔ και βούλωσαν το βρομόστομα τους με δημόσιο χρήμα. Τώρα μασάνε σανό για επιδόρπιο και δεν μιλάνε καθόλου.

Η αμφισβητούμενη έκταση είναι ...
16 στρέμματα.
Από την εγκυκλοπαίδεια βλέπουμε πως το 1 στρέμμα αντιστοιχεί σε 0,001 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Άρα 16 στρέμματα είναι 0,016 Km2.
Τα Ίμια είναι 0,04 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι δηλαδή 40 στρέμματα. Ευτυχώς λοιπόν πήραν “μόνο” 16 στρέμματα, γιατί στα 40 θα πηγαίναμε για πόλεμο!

Κάναμε όμως διάβημα! 
Την επόμενη φορά που θα πάρουν κι άλλα, όταν βλέπουμε Τούρκους θα τους γυρνάμε επιδεικτικά την πλάτη, για να μάθουν. 
Μην το παρεξηγήσουν όμως, νομίζοντας πως δίνουμε κώλο!

Εκείνο που έχουμε να πούμε είναι πως, αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνονταν ο κακός χαμός από τα ΜΜΕ της ΝΔ.
“Τούρκοι πήραν εθνικό έδαφος, σε λίγο θα φτάσουν στην Αθήνα”! Εσχάτη Προδοσία! “Λίγα” θεωρούν οι προδότες της κυβέρνησης τα δεκάδες στρέμματα που κατέλαβαν οι Τούρκοι” κλπ.

Αλλά πρώτον κυβερνά ο Μητσοτάκης
Οπότε και την Ακρόπολη να πάρουν, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση. 
Θα πουν πως την πήγαν για συντήρηση.

Δεύτερο ετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε τον κορονοϊό. Τους φραγκάτους, που θα έρθουν να κολλήσουν στην Ελλάδα. Ε, μη δημιουργούμε τώρα θέματα με τους γείτονες και τρομάξουν οι άρρωστοι τουρίστες.

Πριν λίγους όμως μήνες όταν ο Μητσοτάκης στριμώχτηκε από την Αντίσταση σε Λέσβο και Χίο, όπου οι μπάτσοι εισβολείς έφαγαν της χρονιάς τους, έκανε το σόου στο Έβρο.
Εκεί δολοφονήσαμε πρόσφυγες, αλλά το κρύψανε τα ΜΜΕ.

 Όπως έκρυψαν και το φιάσκο, που έπαθαν με τα στρέμματα, που τα πήραν οι γείτονες.

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν πως οι εντάσεις μεταξύ Τουρκίας Ελλάδας είναι τεχνητές. Δημιουργούνται από τις κυβερνήσεις, όταν έχουν εσωτερικά προβλήματα. 

Όταν δεν συμφέρει να δημιουργηθεί ένταση, δεν πα' να τον πηδήξουν το Μητσοτάκη; 
Δε θα πει λέξη!
“Πονάνε ορέ τα παλικάρια”; Άλλωστε ποιος θα το μάθει;





Οι δειλοί και ανόητοι νεοδημοκράτες κάνουν τώρα γαργάρες με το σπέρμα του Σουλτάνου. Θα το καταπιούν κι αυτό, όπως κατάπιαν τόσα και τόσα.

Εμείς δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να εκτελούμε εντολές των ξένων. 
Τώρα που ο Σουλτάνος βοήθησε τον εκλεκτό του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη Λιβύη, ανταμείβεται. Άλλωστε έχασε τόσα στη Συρία, κρίμα να μη ρεφάρει. Το ότι θα πληρώσουμε εμείς, δεν μας χαλάει. Ως γνωστό η κυβέρνηση είναι large με τους ξένους. Εκτός, αν είναι φτωχοί πρόσφυγες, οπότε τους δολοφονεί και τους πνίγει.
Μετά τους κατηγορεί από πάνω.

Τώρα δε μας παίρνει να κάνουμε πόλεμο, έτσι γαλάζια γίδια; Τώρα θα εξυπηρετήσουμε τους τουρίστες. Ο πόλεμος μπορεί να περιμένει για αργότερα. Τα Ίμια μόνο χειμώνα μπορούσαν να γίνουν. Και έγιναν.

Κατάλαβαν όλοι την κοροϊδία. Ακόμα και τα γίδια, αλλά όσο τρώνε σανό και ευρώ από το μαξιλάρι των ηλιθίων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τα νοιάζει καθόλου!

Ποια πατρίδα και θρησκεία; Είδαμε και το ποσοστό των θρήσκων στην καραντίνα και γελάσαμε με την ψυχή μας.


mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.