# #

13 Νοε 2017

Ανακοίνωση ΝΔ: Όλοι οι νεοδημοκράτες στο Β’ Γύρο ψηφίζουν δαγκωτό το νέο ΠΑΣΟΚ τσόντα, για να πέσει το νέο ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ!

Για τα δρώμενα στο λεγόμενο χώρο της κεντροδεξιάς...Πολύ γέλιο πάλι με τις δημοσκοπήσεις...


1) «Από τη MARC για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (11/09/2017) Πάνε για ντέρμπυ οι εκλογές στην Κεντροαριστερά: Η πρώτη δημοσκόπηση.

…Από μια πρώτη οπτική, το άθροισμα όσων ανταποκρίνονται θετικά -το 4,5% του συνόλου των ερωτηθέντων δηλώνει «ναι» και το 5,3% «μάλλον ναι»- στο ερώτημα για την πιθανότητα να ψηφίσουν στις εκλογές οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το εν δυνάμει εκλογικό σώμα μπορεί να φτάσει έως και τις 500.000 με 550.000, εφόσον προσέλθει όντως το 10% του γενικού πληθυσμού που έχει δικαίωμα ψήφου και συνήθως το ασκεί….

Και στις δύο περιπτώσεις, δεύτερος αναδεικνύεται ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος συγκεντρώνει 8,5% στον γενικό πληθυσμό και ανεβάζει το ποσοστό του στο 20,2% όταν ερωτώνται εκείνοι που είναι πιο πιθανό να ψηφίσουν. 
Σε απόσταση βολής βρίσκονται από τη μία ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος κρατά την τρίτη θέση με 7,4% και 12,9% αντίστοιχα, και από την άλλη ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, που από το χαμηλό 4% στο σύνολο των ερωτηθέντων ανεβαίνει στο 12,1% μεταξύ των πλέον αποφασισμένων….»

2) «Στην έρευνα της ...
Prorata που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών δείχνει ότι η Φώφη Γεννηματά εξασφαλίζει μια απόσταση ασφαλείας από τους άλλους υποψήφιους, ωστόσο από ‘κει και ύστερα η δεύτερη θέση, δημοσκοπικά τουλάχιστον “παίζεται” στις 2 μονάδες».

3) «Στην ερώτηση αν «θα ψηφίσετε για την ανάδειξη αρχηγού του νέου κόμματος», το 74% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει, το 13% δηλώνει πως θα ψηφίσει, ενώ το 11% απαντά ότι ίσως ψηφίσει… Δεύτερος ακολουθεί ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με 10% και τρίτος ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με 9%. Ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 5% και ο Γιάννης Ραγκούσης με 3%. Γιάννης Μανιάτης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παίρνουν ακόμη πιο χαμηλά ποσοστά, 2% και 1% αντίστοιχα». ( Palmos Analysis για το tvxs.gr)

Στο ίδιο μοτίβο και διάφορες άλλες δημοσκοπήσεις. Πέρα από την πρωτιά της Φώφης στον α’ γύρο, που ήταν «ηλίου φαεινότερο», όλες οι υπόλοιπες εκτιμήσεις έπεσαν έξω. Καμία έκπληξη.

Βρε δημοσκόποι, αφού δεν το έχετε, δεν ασχολείστε με κάτι άλλο; 
Οι εκλογές αυτές ήταν «προσαρμοσμένες από τον Κώστα» που «μαγείρευε» και τους διαγωνισμούς στο Περιστέρι.

Εδώ ο «μάγειρας» λέγονταν ΚΟΥΛΗΣ. 
Άμα δεν είσαι ενημερωμένος, την πατάς. Εκτός, αν δεν κάνατε μέτρηση και μας είπατε τ’ όνειρο που βλέπατε, για να μην υποψιαστώ, ότι εκτελούσατε παραγγελίες …

Λοιπόν ακόμα μια φορά οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω. Αυτό είναι πράγματι περίεργο, γιατί και στατιστικά να το πάρεις, δηλαδή να πεις ένα ποσοστό στην τύχη, ένα σωστό αποτέλεσμα θα το πάρεις. Ούτε μια δημοσκόπηση τα τελευταία χρόνια δεν επαληθεύτηκε. Ούτε μία!

Από τους χαμένους των «εκλογών», που δεν ήταν εκλογές, αλλά μαγειρική. 

Ο άλλος χαμένος ήταν ο Μπομπολάκης. 

Το περίμενα, αφού την κοπάνησε από το κόμμα που ο ίδιος έφτιαξε, προκειμένου να σωθεί. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως 59 στελέχη του Ποταμιού, θέλουν να ακολουθήσουν αυτόνομη πορεία, ενώ μιλάνε για αρχές!!! Ποιες αρχές; Οι μόνες αρχές που έχουν οι κηφήνες είναι οι αρχές της μάσας και της κοροϊδίας…

ΥΓ. Ανακοίνωση ΝΔ: Όλοι οι νεοδημοκράτες στο Β’ Γύρο ψηφίζουν δαγκωτό το νέο ΠΑΣΟΚ τσόντα, για να πέσει το νέο ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ! 
Η ΝΔ είναι εδώ, με ΠΑΣΟΚ και φασισμό… .


mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.