# #

18 Νοε 2017

Το ΚΚΕ "αδειάζει" την Κανέλλη, ενώ μήνυμα απ' την κόλαση δείχνει να την "κατανοεί"

Του Γ. Γ. 
Αυτό που δεν πρέπει να περάσει ασχολίαστο είναι το μεγαλοπρεπές «άδειασμα» που έκανε το ΚΚΕ στην συνεργαζόμενη με το κόμμα του Περισσού, βουλευτή Λιάνα Κανέλλη. 

Να θυμίσουμε ότι η πρώην εκδότρια του περιοδικού «Νέμεσις» (ενός ρυπαρού εντύπου, το οποίο είχε διευθυντή του έναν δεδηλωμένο αντικομουνιστή – τον Γιώργο Μπαχά-, που αν δεν κάνουμε λάθος αργότερα τον προσέλαβε σαν..

συνεργάτη της στην βουλή, αμειβόμενο δηλαδή με τα λεφτά του δημοσίου, ενώ σ’ αυτό αρθρογραφούσε για χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» και ζύμωνε πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία), το βράδυ της Τετάρτης συναγωνιζόταν με την Ντόρα Μπακογιάννη για το ποια απ' τις δυο τους θα  κατακεραυνώσει περισσότερο την απόφαση για άδεια στον Κουφοντίνα.


Συγκεκριμένα καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, παίρνοντας τον λόγο μετά την τοποθέτηση της Ν. Μπακογιάννη με ένα λεξιλόγιο που θύμισε Βορίδη και Αδωνη, χαρακτήρισε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των φυλακών για 48ωρη άδεια στον Δ. Κουφοντίνα, «βαθιά προβοκατόρικη» συμπληρώνοντας ότι αυτή εκτός των άλλων είναι και «προβοκάτσια στην νοημοσύνη μας».

Κατάγματα στην νοημοσύνη μας φέρνουν οι δηλώσεις της Κανέλλη, αλλά αυτό δεν μας εντυπωσιάζει. Εδώ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει  "Κωλόπαιδα" τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και να τα παραλληλίζει με δολοφόνουςγια κάποιες ακτιβίστικές ενέργειες τους, θα είχε πιο «κόσμια» συμπεριφορά σε κάποιον που αμφισβήτησε ένοπλα την καπιταλιστική βαρβαρότητα;

Η στάση όμως του ΚΚΕ, και αυτό είναι αξιοσημείωτο, δεν δίνει την παραμικρή κάλυψηστα λεγόμενα της συνεργαζόμενης του βουλευτίνας και την «αδειάζει» εντελώς με ανακοίνωση του στην οποία εκτός των άλλων αναφέρει: «Το κατοχυρωμένο δικαίωμα στις άδειες κρατουμένων, που προβλέπεται στη σχετική νομοθεσία, είναι αναφαίρετο και πρέπει να γίνεται σεβαστό χωρίς διακρίσεις».

 Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή μας να παραθέσουμε ένα μήνυμα που έστειλε από την κόλαση ένας από τους πρωτεργάτες της Απριλιανής δικτατορίας.



 Στην Ντόρα Μπακογιάννη αφήνουμε να απαντήσει ο γιος του δολοφονημένου από στελέχη της δεξιάς Νίκου Τεμπονέρα.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.