# #

14 Νοε 2017

«Όλυμπος - Τέσσερα Μονοπάτια για να Φτάσεις τους Θεούς»






Στη βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) στην Αθήνα παρουσιάστηκε χθες (13-11-2017), σε πρώτη προβολή, το ντοκιμαντέρ «Όλυμπος - Τέσσερα Μονοπάτια για να Φτάσεις τους Θεούς» του Νίκου Ντουρλιού.
 Ήταν μια ιδιαίτερα επίπονη προσπάθεια που χρειάστηκε πέντε χρόνια διαρκών αναβάσεων στην ...«Κατοικία των Θεών» από τον παραγωγό και την ομάδα του.     


Το ντοκιμαντέρ, διαρκείας 93’ λεπτών, διαδραματίζεται στον Όλυμπο, σε τέσσερις από τις πιο συνήθεις οδεύσεις προ την κορυφή, από Κορομηλιά, από Γκορτσιά, από Πριόνια και από Βρυσοπούλες. Απαθανατίζει τις δυσκολίες, τις ομορφιές, τους ανθρώπους και το μυστήριο με ιδιαίτερη τεχνική και εφέ, με έμπνευση από τις αλλαγές των χρωμάτων αλλά και των συναισθημάτων που επιφέρουν το μικροκλίμα και τα μυστικά του Ολύμπου.


Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο στρατηγός ΕΛΑΣ ε.α. Γιάννης Ραχωβίτσας, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας, η πρόεδρος του ΕΟΣ Αχαρνών Εύα Μπάλιου και η εκδότης Πέννυ Ματσούκα. Το ντοκιμαντέρ θα συμμετέχει σε διαγωνισμό του είδους στις ΗΠΑ και θα προβληθεί προσεχώς στο Λιτόχωρο.

Λιτόχωρο, 14-11-2017 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.