# #

22 Δεκ 2016

Αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη (Βίντεο)



Προσπαθώντας να δώσουν απάντηση στα εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά την δολοφονία του Τούρκου πρέσβη στην Αγκυρα, δεκάδες ενημερωτικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο προχωρούν σε ατελείωτες θεωρίες συνομωσιολογίας.

Διαβάζουμε εκατοντάδες ατεκμηρίωτες υποθέσεις οι οποίες όμως έχουν μια πραγματική βάση.
Χτες αναφέραμε ότι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιούνη, ο Ερντογάν και το καθεστώς του έχουν προβεί σε ένα μπαράζ διώξεων σε όσους θεωρεί πολιτικούς αντιπάλους. Και αυτό το κύμα διώξεων μεγαλύτερες διαστάσεις έχει πάρει στις αστυνομικές δυνάμεις της γειτονικής χώρας όπου εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μπάτσοι έχουν συλληφθεί, ενώ 12.500 απ' αυτούς έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Και εδώ αναρωτιέται κανείς. Πώς γίνεται ο 22χρονος δολοφόνος,
του Ρώσου πρέσβη, Μεβλούντ Μερτ Αλτιντάς, -αυτός που σήμερα κατηγορείτε από την τουρκική κυβέρνηση σαν ενεργούμενο του Γκιουλάν- όχι μόνο να μην έχει αποταχθεί, αλλά να υπηρετεί στην προσωπική φρουρά του Ερντογάν, συνοδεύοντας τον μάλιστα σε οχτώ αποστολές στο εξωτερικό;

Και γιατί δεν συνέλαβαν ζωντανό τον δολοφόνο για να ομολογήσει όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε από την ενέργεια του;  

Αν μάλιστα είναι αυθεντική η φωτογραφία που δείχνει τον Ερντογάν να παρασημοφορεί τον μπάτσο που σκότωσε τον Ρώσο πρέσβη και μάλιστα 2 μέρες πριν από την δολοφονική του ενέργεια, τότε τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται.


Κοντά σε όλα αυτά να συμπληρώσουμε την συνεχή αιμορραγία που έχει ο Τουρκικός στρατός στα πλαίσια της επιχείρησης  «Ασπίδας του Ευφράτη», κάτι που προκαλεί πρόσθετα προβλήματα στον Ερτογάν.

Τα τουρκικά στρατεύματα που έχουν εισβάλει στην Συρία εδώ και 3,5 μήνες προσπάθησαν σήμερα να εισβάλουν στην πόλη  Αλ-Μπαμπ για να κόψουν στα δυο τους Κούρδους ώστε να μην δημιουργήσουν μια ενιαία ζώνη.

Σύμφωνα με αναφορές ξένων ΜΜΕ η επίθεση των Τούρκων συνάντησε σθεναρή αντίσταση των τζιχαντιστών , οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν παραλάβει βαρύ οπλισμό από τις ΗΠΑ, ειδικά αντιαρματικά συστήματα.

«Μαύρη μέρα για τον Τουρκικό στρατό» χαρακτηρίζουν οι ίδιες πηγές την σημερινή, κάνοντας λόγο για τεράστιες απώλειες των Τουρκικών στρατευμάτων σε έμψυχο και πολεμικό υλικό.

Κι αυτό προφανώς δεν είναι άσχετο ότι δεκάδες εμπειροπόλεμοι Τούρκοι στρατηγοί έχουν αποταχθεί από τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ δεκάδες απ' αυτούς έχουν φυλακιστεί με την κατηγορία ότι είναι οπαδοί του Γκιουλέν. 

Να συμπληρώσουμε ότι κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει την φονική έκρηξη σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές στην Καισάρεια της Τουρκίας, που σημειώθηκε πριν μερικές μέρες προκαλώντας τον θάνατο 14 ανθρώπων.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.