# #

7 Δεκ 2015

Όλο και πιο χαμηλά.....

ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗς ΕΕ



Σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 9 του Κανονισμού 472/2013 τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε πρόγραμμα προσαρμογής, δηλαδή σε μνημόνια, διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημόσιων οικονομικών τους προκειμένου να εκτιμήσουν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία.
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2013:140:0001:0010:EL:PDF

Καθώς η Ελλάδα έχει διαλυθεί οικονομικά και κοινωνικά λόγω των μνημονίων που απέτυχαν παταγωδώς να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους, καθίσταται επιτακτική πλέον η ανάγκη να προχωρήσει η πατρίδα μας στην...
αξιοποίηση της παραπάνω διάταξης του Κανονισμού 472/2013 και έτσι να προχωρήσει άμεσα στην διενέργεια λογιστικού ελέγχου προκειμένου να εξεταστούν οι παρανομίες και παρατυπίες που οδήγησαν στο σημερινό υψηλό επίπεδο χρέους της χώρας που ανέρχεται στο 175% του ΑΕΠ για να ακολουθήσει εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας η μονομερής διαγραφή του επονείδιστου χρέους που θα διαπιστωθεί.


«Για τον λόγο αυτό θέτοντας προ των ευθυνών της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως δήθεν θεματοφύλακας της εφαρμογής του δικαίου της Ε.Ε. ας ξεκαθαρίσει την στάση της σε περίπτωση που η Ελλάδα ενεργήσει βάσει του ως άνω άρθρου 7 παράγραφος 9 του Κανονισμού 472/2013 και προχωρήσει στην διερεύνηση των λόγων που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα το χρέος της χώρας εντοπίζοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία ή παρανομία»

«Σε διαφορετική περίπτωση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποδείξει για άλλη μία φορά ότι συνεχίζει να παραμένει στην υπηρεσία των τοκογλύφων δανειστών που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.