# #

6 Δεκ 2015

300 άτομα: συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν ... είναι δυνατόν.

Κανόνες και Αντίδοτο.



Τώρα, που σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν που πάνε τα πράγματα, υπάρχουν εκεί στο Σύνταγμα 300 άτομα που βαδίζουν, ενάντια στον χρόνο, προς τον απέραντο χαμό, εδώ και τριάντα, σαράντα χρόνια. 

Τα φοβερά αυτά άτομα που προκαλούν οργή στην Ελληνική κοινωνία, περιφέροντας την υπερτροφική τους ύπαρξη, αποτέλεσαν και αποτελούν μόνιμη αφορμή για την περαιτέρω εξαθλίωση μας. 

Με πρόσχημα να βρουν την πιο σωστή μέθοδο για να μας σώσουν, να σώσουν την Ελλάδα, την Πατρίδα, όπως αρέσκονται να λένε, χωρίς μέχρι στιγμής να το πετυχαίνουν, είναι παράξενο – αλήθεια - ενώ είχαν διαφορετικές γνώμες σ’ όλα τα ζητήματα, είτε τα ένοιωθαν είτε όχι (και προπάντων σε κείνα που δεν ένιωθαν), συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν ...
είναι δυνατόν. 

Με πόση επιτυχία χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τα μέσα που έχουν διαθέσει γι’ αυτό τον σκοπό. 

Κανόνας τους, υπ’ αριθμόν ένας, λέει πως πρέπει να τα πιστεύουμε όλα χωρίς καμία αντίρρηση. 

Κανόνας υπ’ αριθμόν δύο, λέει πως πρέπει να τα κρίνουμε όλα με τις αρχές της Πολιτικής Οικονομίας. 

Κανόνας υπ’ αριθμόν τρία, λέει με βαριές πολιτικές αναλύσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα, βαριές σαν μολύβι, πως όσοι Έλληνες είναι καλοί και υπάκουοι θα συνεχίσουν να καταλήγουν σε ένα γκισέ Τράπεζας να παίρνουν κάποια ψίχουλα, ενώ όσοι Έλληνες είναι κακοί και άτακτοι, δυσανασχετούν, δεν τους πιστεύουν, θέλουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, μια αξιοπρεπή περίθαλψη, μια αξιοπρεπή παιδεία, μια ασφαλή πατρίδα θα καταλήγουν στην πλήρη εξαθλίωση και τον αφανισμό. 

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν και τα αντίδοτα, κάτι το διαφορετικό για τους παραπάνω κανόνες. Αυτά τα αντίδοτα που κάνουν φοβερές προσπάθειες για να φαίνονται κάτι το διαφορετικό (ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερα από τους κανόνες), μάταια πασχίζουν να κρύψουν ή να ωραιοποιήσουν τις παγίδες που στήνουν οι άλλοι, οι κακοί και που ο Έλληνας πρέπει οπωσδήποτε, έχει καθήκον και υποχρέωση να πέσει μέσα σ’ αυτές. 

Όλοι οι παραπάνω κανόνες και αντίδοτα όμως συμφωνούν σε τούτο: 
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ


αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.