# #

8 Απρ 2015

Κουφάλες, η ΝΕΡΙΤ είναι και θα μείνει ανεξάρτητη.

Υπό κατάληψη η κρατική τηλεόραση


ΝΕΡΙΤΗ δημοσιοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για είσπραξη των προηγούμενων φόρων, καθώς και η προκήρυξη αδειών των τηλεοπτικών συχνοτήτων δημιούργησαν εφιάλτες στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Με τον ονειροκρίτη τους θα προσπαθήσω να ασχοληθώ σύντομα. Ωστόσο είναι και ένα κανάλι που αντιστέκεται στην τυραννική κυβέρνηση που τα βάζει με την τηλεόραση. Ένα κανάλι ανεξάρτητο. Αυτό της κρατικής τηλεόρασης.
Υπάρχουν πολλές αφορμές για να ασχοληθεί κανείς με το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ.
Ωστόσο, όταν έχεις παρακολουθήσει την εξέλιξη του εν λόγω καναλιού, καθώς και τη στάση και την εξέλιξη όσων αποφάσισαν να εμπλακούν σε αυτό, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Όλοι ξέρουν πως στήθηκε η ΝΕΡΙΤ.
Γι’ αυτό και για ειδήσεις σπεύδω στην ΕΡΤ. Για την ερμηνεία των ειδήσεων προσπαθώ να παρακολουθώ όλους τους υπόλοιπους. Πως υποδέχτηκε, ας πούμε, ο Αλαφούζος την πρόθεση της κυβέρνησης να τους τα πάρει για τις δημόσιες συχνότητες…
Πριν λίγες ημέρες όμως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και κατά λάθος έπεσα επάνω στη ΝΕΡΙΤ.
Άκουσα εκεί πολύ καθώς πρέπει κυρίους να συμφωνούν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δική της ατζέντα, πως η χώρα είναι κατειλημμένη, πως είναι ακυβέρνητη, πως είναι στα κάγκελα και πάει στον γκρεμό καθώς και πως πίσω από τα επεισόδια των προηγούμενων ετών κρυβόταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.
Αυτό το τελευταίο με έκανε να αναρωτηθώ που δεν άκουσα την παραμικρή αντίρρηση σε αυτό, κι έτσι αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στο πάνελ...
.
Λεωνίδας Γρηγοράκος του ΠΑΣΟΚ
Γιάννης Βρούτσης της ΝουΔου
Στρατής Μούγερ του Ποταμιού
Κώστας Στούπας του Κάπιταλ
Σωτήρης Καψώχας του Ρίαλ
Χαράλαμπος Γκότσης του Πανεπιστημίου Πειραιά
Κοιτάω για ΣΥΡΙΖΑ από δώ. Τίποτα. Ψάχνω για Ανεξάρτητους Έλληνες από ‘κει. Τζίφος.
Ένα τρελό παρεάκι που διασκέδαζε την κατάληψη της κρατικής συχνότητας. Μόνο ο Καψώχας δοκίμασε μερικές φορές να αρθρώσει έναν αντίθετο λόγο, εκνευρίζοντας την ομήγυρη.
Κάποια στιγμή, τόλμησε ο Γκότσης και πήγε κόντρα στον Βρούτση. Και υπερασπίστηκε τον ΣΥΡΙΖΑ!
Αλλά ο Βρούτσης τον κατάλαβε, τον ξεμπρόστιασε και τον καταδίκασε. Από κοντά και ο Γρηγοράκος που του κούνησε το δάχτυλο και του είπε “γίνε αγόρι μου βουλευτής πρώτα και έλα να μου πεις”.
Σημείωση, όλα αυτά σε μία εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που λέγεται Fair Play. Στην παρουσίαση βρίσκεται ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ,στην αρχισυνταξία ο Γιώργος Κακούσης και στη δημοσιογραφική επιμέλεια η κα Ντόνα Δρούτσα.
Λεπτομέρεια. Όλοι τους προερχόμενοι από το «Βήμα 99.5»
Για το τίμιο αυτό παιχνίδι, το κόστος κάθε επεισοδίου αποτιμάται σε 5.840 ευρώ.
Κουφάλες, η ΝΕΡΙΤ είναι και θα μείνει ανεξάρτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.