# #

5 Απρ 2015

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! 

Πιο απλά δεν γίνεται να ειπωθεί


Όσοι από εμάς εδώ, στην εικονική πραγματικότητα των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας αλλά και στον πραγματικό που υπαγόμαστε ή/και διαβάζαμε τα τελευταία χρόνια ανακοινώσεις και κείμενα του ΕΠΑΜ, των ΑΝΕΛ, του Ανταρσύα, του Δικτύου Σπίθα, και αναλυτικότερα των Μίκη Θεοδωράκη, Καζάκη, Βατικιώτη, Λαπαβίτσα, του Δημήτρη του Καμμένου ,  αλλά και του Σπύρου του Λαβδιώτη και του Καθηγητή του Γιώργου Κασιμάτη και ορισμένων άλλων, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΡΟΠΟ Ο Γιάνης ΒΑΡΟΥΦAΚΗΣ, ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤA !!! 
Χωρίς να πλατιάζει, χωρίς να χάνει ούτε στιγμή την ουσία του ΣΟΚ !

Όσοι όμως δεν έχουν καταλάβει (ακόμη) τι στην ευχή έγινε σε αυτόν τον τόπο, επί σειρά ετών, και ποιος ήταν ο ρόλος πουλημένων όπως ο ΓΑΠ, Βενιζέλος, Σαμαράς και του μπομπολιστάν, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να δουν τα 24 λεπτά του video αυτού.
Πατριώτες, μας πούλησαν στεγνά. 
Λαμόγια κλέφτες και άεργοι υπαλληλίσκοι του κερατά, που έπαιξαν και πίστεψαν πως θα κρυφτούν μέσα από …
παιχνίδια (… «εργαλεία») της Golman Suchs και των συναφών κλεπταποδόχων ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ που μετέτρεψαν τα οικονομικά του 1+1 = 2, σε 1+1 = 10 και πιθανόν, 110 …
Υπάνθρωποι που άρμεγαν οικονομίες κρατών μέσω «εργολάβων» και μετέτρεπαν τις ανάγκες των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ σε ενοχές των Λαών της Ευρώπης και όχι μόνο !
Δείτε το και αντιληφθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μέγεθος της αλητείας και της παγκόσμιας ληστείας που προκάλεσε εκατόμβες θανάτων στην Πατρίδα μας και σε δεκάδες άλλες Χώρες.
Υ.γ. πάψτε να δίνεται σημασία σε έμμισθους που κόβουν και ράβουν 20 δευτερόλεπτα από … εδώ και 10 από αλλού και σας προκαλούν ΑΚΟΜΗ ταραχή και αποπροσανατολισμό, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να χαθεί το θέμα κάτω από το χαλί και για να συνεχίσουν οι κλέφτες να μένουν στο απυρόβλητο. Πάψτε να δίνετε σημασία σε -ακόμη και σήμερα- ομιλούντες ξύλινες γλώσσες που … μετά σου λένε «εγώ στα έλεγα» και το κάνουν μόνο και μόνο λειτουργώντας ως «άλλοθι» των επί 40 χρόνια κλεφτών !
Σημείωση : το ανωτέρω δε σημαίνει και δεν εκφράζει «Λευκή Επιταγή» ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά, ΜΟΝΟ το να πιέστε τους κυβερνώντες να πράξουν ΟΤΙ οφείλουν απέναντι σε Λαό και Πατρίδα ΑΜΕΣΑ !
Ναι στην Ομόνοια του Λαού, ΝΑΙ στου Αμαρτωλούς (που έχουν αρματωσιές από γνώσεις), αλλά ΟΧΙ στην μισαλοδοξία και στην αλαζονεία που προκαλούν ακόμη και σήμερα κλέφτες και λαμόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.