# #

11 Απρ 2015

Φτωχέ Αντωνάκη....Ποτέ δεν ήσουν συμπαθής κι ας σ' έλεγαν "καταλληλότερο" οι κόλακες. Αλλά μετά τα όσα έκανες στα χρόνια της σύγχρονης κατοχής, έγινες ο πιο μισητός πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ.

Σαμαρά τελείωσες. 

Και εσύ και η γαλάζια συμμορία...




Αντωνάκη, πόσες φορές σου είπα να μην καρφώνεσαι; 
Εκατό; Χίλιες; Και μια ακόμα, Χίλιες και μία φορές.

 "Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του από την Πύλο Μεσσηνίας τόνισε ότι η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει η συμφωνία να κλείσει τώρα. Κάθε άλλη καθυστέρηση δεν λέγεται διαπραγμάτευση, λέγεται μαρτύριο ασφυξίας. Πρέπει η συμφωνία τώρα να κλείσει".

Ώστε μαρτύριο; 
Να μαρτυρήσεις τότε. 
Όπως μαρτυρήσαμε εμείς, που μας έκοψες στη μέση, κακό χρόνο να 'χεις. 
Μαρτύριο γι ποιόν; Για τους δανειστές; Για σένα μήπως, που νιώθεις την καρέκλα σου στην ηγεσία της διαλυμένης πλέον ΝΔ να τρίζει;


Πάλι "βασιλικότερος του βασιλέως". 
Ούτε εσύ να ήσουν ο δανειστής, δεν θα έκανες έτσι. 
Μα επειδή μόνο και μόνο το λες εσύ, που κάνεις τσίχλα τα ψέματα των τοκογλύφων, δεν πρέπει να γίνει συμφωνία. Γιατί νομίζεις, δεν ξέρουμε τι θα συμφωνήσουν;

Νέα μέτρα, αυτά που συμφωνούσες κι εσύ. Περικοπές, χαράτσια, απολύσεις. Όταν κυβερνούσες εσύ τότε αγωνιούσαμε πολύ περισσότερο, εφόσον ξύπναγες το πρωί με 100 χαράτσια και ως το βράδυ είχαν προστεθεί άλλα πενήντα. Δεν ξέραμε πόσο και τι θα μας κόψουν κάθε μέρα οι ανθρωποφάγοι σου.
Αλλά ο πιστός λυκάνθρωπος αντιλαμβάνεται την κρυφή οργή του αφεντικού κι αλυχτά. Πετάξτε του κάνα κόκκαλο Ευρωπαίοι, τον αφήσατε νηστικό και γαυγίζει; Θαυμάστε αγωνία, που έχει ο "γερμανοτσολιάς" να μας χαρατσώσουν ξανά! Αυτό είναι ο ορισμός του σαδισμού.

Κλαίγεται, επειδή δεν έχουν κοπεί ακόμα περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις! 
Κλαίγεται που δεν έχουν μπει κι άλλα χαράτσια, ο φον Αντωνάκης. Σαν εκείνο τον προδότη στο έργο "φον Δημητράκης", που του έλεγε η Γκεστάπο να πιάσει 50 κι αυτός έπιανε 100 και εκτελούσε, τόσο τομάρι! 
Να αγωνιάς και να ασφυκτιάς δεν μας πειράζει καθόλου. Από το να βασανίζονται οι εργαζόμενοι, που δε φταίνε σε τίποτα, πολύ καλύτερα.

Υπομονή, θα κάτσεις πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση. 
Αν προλάβεις και δε σε ρίξουν οι πρώην αυλικοί σου. Δυστυχώς όμως θα του κάνει το χατίρι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Απλά το γυροφέρνει, για να μας βάλει πιο μαλακά το τρίτο (με το συμπάθιο) μνημόνιο. Αλλά έπρεπε να τον έχει κατηγορούμενο να απολογείται για τα εγκλήματα, που έκανε όταν κυβερνούσε. 

Από το μαύρο φασισμό με το κλείσιμο της ΕΡΤ, μέχρι τα στρατόπεδα που φυλακίζουν άδικα συνανθρώπους μας. Από τις παράνομες περικοπές μέχρι την απάνθρωπη καταστολή. Από τις πολιτικές διώξεις - απολύσεις, μέχρι τα μυριάδες σκάνδαλα κουμπάρων που θάφτηκαν επί πρωθυπουργίας του.

Όμως έχουμε αστική δημοπρασία! Τι όμορφο πολίτευμα! Και μεγαλόψυχο με τους πλούσιους ή τους κηφήνες. Όταν πρόκειται βέβαια για κάποιο φουκαρά φτωχό, εκεί εξαντλείται όλη η σκληρότητα του νόμου. Αυτού του νόμου που ψηφίζουν οι σαμαράδες.

Σαμαρά τελείωσες. Και εσύ και η γαλάζια συμμορία. 

Ότι και να πεις, ότι κι αν γίνει με το ΣΥΡΙΖΑ, εσένα δεν θέλουν ούτε να σε βλέπουν έξω στο δρόμο. 

Ποτέ δεν ήσουν συμπαθής κι ας σ' έλεγαν "καταλληλότερο" οι κόλακες. Αλλά μετά τα όσα έκανες στα χρόνια της σύγχρονης κατοχής, έγινες ο πιο μισητός πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ. Καλύτερα να μασάς τα όσα μας έφαγες με τα μνημόνια, εσύ κι τα αφεντικά σου, παρά να μιλάς λοιπόν. Γιατί μας εξοργίζεις αφάνταστα. 

mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.