# #

10 Σεπ 2015

Αυτό δεν ήταν debate. Συνάντηση στο Καφενείο της Διαπλοκής ήταν!Είναι όλοι παρέα και σας δουλεύουν. Καλή υφαρπαγή της ψήφου σας.

Ο Γιούνκερ τους έβαλε και το βασικό θέμα της συζήτησης “To Grexit δεν έχει τελειώσει”. 
Αναμενόμενες ήταν και οι σπόντες που έπεσαν κατά τη διεξαγωγή του debate απο τους δημοσιογράφους της διαπλοκής “πρέπει να προκύψει ισχυρή κυβέρνηση για να υπάρξει συζήτηση για το χρέος μετά την αξιολόγηση”. Το πώς και το γιατί φυσικά δεν συζητήθηκε.



Μαύρη δημοκρατία έχει η Ελλάδα. Κατάμαυρη…

Το debate είχε στόχο να δικαιολογήσει ανίερες συμμαχίες που θα προκύψουν μετά τις εκλογές.

Το θέμα των ψευτιών του Τσίπρα πιστεύω ότι θα περάσει στα μετόπισθεν, αφού όλοι οι παριστάμενοι είναι επαγγελματίες ψεύτες ειδικοί στη προπαγάνδα και τη παραπληροφόρηση.

Όπως αναμενόταν δεν εθίχθη το θέμα της οριοθέτησης της ΑΟΖ, το ενεργειακό, το LNG, η ελάττωση της φορολόγησης των εφοπλιστών, η μη φορολόγηση των διαφημίσεων και οι άδειες των ΜΜΕ (7 μήνες έμειναν στις προθέσεις), η παραγωγή, η φορολόγηση των αγροτών, το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάπτυξης, τα κόκκινα δάνεια που θα γίνουν μηδέν για να αλλάξουν “χρώμα” (βλέπετε εδώ) κλπ.

Aπλή αναφορά στη παραγωγή και φορολόγηση χωρίς υπολογισμό της απόδοσης των φορολογικών μέτρων δεν έχει νόημα (βλέπετε εδώ). Πολιτική με αναφορά σε τίτλους μέτρων και ιδεών δεν υπάρχει. Δημοκρατική εκπροσώπηση με λίστες υποψηφίων βολευτών δεν υπάρχει.

Η προστασία της μη φορολόγησης των εφοπλιστών απο το Ποτάμι ήταν προφανής. 

Η δε αναφορά Καμμένου σε ΕΟΖ (βλέπετε εδώστα νησιά οδηγεί σε επικίνδυνες εξελίξεις και στη διάσπαση της Ελλάδας (ανεξαρτησία Κρήτης, νησιών ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσων και Ιονίου, Δυτικής Θράκης κοκ). 

Αυτοί, τα κόμματα-τσόντες ξέρουν τι προτείνουν με μπλαζέ ύφος, εσείς δεν καταλαβαίνετε. Στη Γερμανία κατάλαβαν πολλά. Να περιμένετε εξελίξεις.

Θα μου επιτρέψετε να πώ ότι το debate ήταν 100% στημένο (μια παρέα αχρήστων είναι όλοι). 

Τόσο στημένο,
που το άρθρο αυτό το έγραψα μια ώρα πρίν γίνει! Όσοι έχετε χρόνο δέστε και αυτό το άρθροεδώ, που το έγραψα το Μάρτη του 2013 (ειδικά τη φωτογραφία, αυτή και αν ήταν πρόβλεψη).

Το άδειασμα Γιούνκερ στο Τσίπρα για τους εφοπλιστές


Το θέμα αφορά και τη Νέα Δημοκρατία αλλά και όλα τα κόμματα του debate αφού τα “ταίζουν” οι εφοπλιστές της Ελλάδας.

Διαβάστε το επόμενο κείμενο ανάμεσα στις δύο γραμμές. Κανένας δεν έκανε σχόλιο για αυτό στο debate. Τόσο πουλημένο και ξεφτυλισμένο είναι το σύστημα. Κανείς απο αυτούς δεν είναι σε θέση να δίνει μαθήματα παρά μόνο να υπακούει…




Ο Γιούνκερ, απευθυνόμενος χθές στους ευρωβουλευτές που έκαναν σχετικές παρεμβάσεις γύρω από την Ελλάδα, μεταξύ άλλων είπε:
«Ίσως δεν το ξέρετε, γιατί δεν σας το λένε. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέλαβε κάτι λογικό: να περικόψει τον αμυντικό προϋπολογισμό. Αυτό θα έπρεπε να το έχει κάνει η ίδια η κυβέρνηση της Ελλάδας» είπε ο κ. Γιούνκερ.

«Επίσης, υπάρχει το θέμα της δίκαιης φορολόγησης των πλοιοκτητών. Δεν το είχε προτείνει η ελληνική κυβέρνηση. Εγώ, ο Χριστιανοδημοκράτης Συντηρητικός, εξεπλάγην γιατί άκουγα επί ώρες μία επιχειρηματολογία από τον πρωθυπουργό κατά της δίκαιης φορολόγησης των πλουσιότερων στην Ελλάδα εις βάρος των φτωχότερων. Δεν ήταν ο κ. Τσίπρας που το πρότεινε» ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν, υπονοώντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε υπαναχωρήσει από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματός του, σχετικά με τη φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλιστών και τη δικαιότερη συμβολή τους στην αναδιανομή των φορολογικών βαρών με στόχο την ελάφρυνση των πιο αδύναμων πολιτών. Περισσότερα εδώ.


Σχόλια
  1. Για το θέμα των εφοπλιστών, ο Τσίπρας είχε δεχτεί «πυρά» και κατά την ομιλία του στο Στρασβούργο, από τον επικεφαλής των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων, Γκι Φέρχοφστατ κάτι που ελάχιστα αναφέρθηκε στα Ελληνικά ΜΜΕ που επι το πλείστον ανήκουν σε εφοπλιστές. Η κριτική που δέχτηκε ο ψεύτης Τσίπρας επικεντρώνεται στο γιατί δεν προχωρά στην αλλαγή του καθεστώτος φορολογικού προστατευτισμού για τους Έλληνες εφοπλιστές, καθώς θα μπορούσαν να προκύψουν σημαντικά έσοδα για τα δημόσια ταμεία από μία μεγάλη πηγή πλούτου, η οποία έχει μείνει ανέγγιχτη όλα τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, το καθεστώς φορολόγησης των Ελλήνων εφοπλιστών έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού στην Ε.Ε.
  2. Σημειώνεται επίσης, ότι μία από τις πρώτες “πρωτοβουλίες” του Πιάνο Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν να υπογράψει σύμβαση 500 περίπου εκατομμυρίων ευρώ με τις Ηνωμένες Πολιτείες για συντήρηση αεροσκαφών, κίνηση η αναγκαιότητα της οποίας είχε αμφισβητηθεί από πολλές μεριές.
  3. O Γιούνκερ έχει κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνει στη διαμόρφωση του προυπολογισμού της Ελλάδας, αφού αυτός πάντα πρέπει να περνάει για έγκριση απο τις Βρυξέλλες. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα περάσει ο φετεινός προυπολογισμός απο τη Βουλή άν προκύψει κυβέρνηση, γιατί η υπηρεσιακή δεν μπορεί να το κάνει…
Αγαπητοί φίλοι μπορεί να μη αντιλαμβάνεσθε τις διαστάσεις πολλών πραγμάτων, στο εξωτερικό όμως τα πράγματα δεν αντιμετωπίζονται όπως στην Ελλάδα…

Αντί επιλόγου…

Η είσοδος της ΕΚ στη Βουλή θα φέρει ξανά τη ΝΔ στην εξουσία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΕΚ). Αν βγεί πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξουν το πιθανότερο εκ νέου εκλογές. Μόνο αν μπούν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, το ΣΥΡΙΖΑ έχει ελπίδα. Δεν το βλέπω εύκολο.
Είναι Μεγάλη Ατυχία για την Ελλάδα να έχει ΠτΔ αυτή τη περίοδο τον Χρεοκόπη Παυλόπουλο.


Είναι όλοι παρέα και σας δουλεύουν. 
Καλή υφαρπαγή της ψήφου σας.

1 σχόλιο:

  1. ALEXIS ΤΖΙΦΡΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.
    Μπορεί να φανεί παράξενο και να εξοργίσει τους Συνέλληνες αλλά η αλήθεια δυστυχώς είναι μία. Πρέπει να εμποδίσουμε το κάθαρμα Alexis Τζίφρας να δραπετεύσει από τον τόπο του εγκλήματος. Οι αριστεροί!!!! Τσιριζαίοι είναι το μόνο ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ κόμμα που δεν μπορεί να εφαρμόσει το μνημόνιο παρόλο που το ψήφισε. Όλα τα άλλα φιλαράκια είναι έτοιμα και μπορούν με πολύ χαρά να το εφαρμόσουν. Ο χοντροκουρασμένος της Ραφήνας Κωστάκης, το χαζό παιδί Γιώργο, το θλιμμένο σαν μνημόσυνο Τρελαντώνη, πανηγυρίζουν για την ανέλπιστη σωτηρία τους. Το τσέξυ Alexis Τζίφρας με το ολοκαίνουργιο δικό του μνημόνιο, τους έδωσε απαλλαγή. Την αρχική ενοχή του χαζού παιδιού Γιώργο, κατήγγειλε ο συμμαθητής και συγκάτοικος του τεθλιμένη χήρα ή τρελαντώνης μέχρι που έγινε και ο ίδιος συνένοχος. Τον επαναστάτη τεθλιμένη χήρα ή Τρελαντώνη κατήγγειλε με την σειρά του το χαρισματικό αριστερό (με χουντικές καταβολές) παιδί Alexis Τζίφρας, άρπαξε την ψήφο μας έγινε πρωθυπουργός και στο τέλος ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Μήπως όλα ήταν στημένα, και κάποιοι στη Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο ήξεραν ότι η κυβέρνηση του Alexis Τζίφρα ήταν κυβέρνηση ειδικού σκοπού, με μοναδικό σκοπό να δώσει απαλλαγή στα φιλαράκια του και να δέσει στο ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ όλο το μαγαζί της πλατείας Συντάγματος;;;;; Κατάφερε και μετέτρεψε ένα μαγαζί όπως αυτό της πλατείας Συντάγματος σε μαγαζί ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. Ακολούθησε ΥΠΟΥΛΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Αυτή την αποστολή του ανέθεσαν τα αφεντικά του, αυτή την αποστολή αποδέχτηκε και έφερε σε πέρας. Μένει το τέλος και αυτό πρέπει να του το χαλάσουμε του τσέξυ Alexis. Για όσο χρονικό διάστημα το αριστερό!!!!!!!! κόμμα ΤΣΙΡΙΖΑ θα παραμένει στην εξουσία δεν θα μπορεί να εφαρμοστεί το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ του γιατί πολύ απλά δεν έχει τον κομματικό κορμό, άρα άθελα του μπορεί να πυροδοτήσει το 62% του ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΩΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.