# #

15 Μαΐ 2015

Οι ευεργετικές ιδιότητες των λειψάνων και το θαύμα...του Λένιν


Σε μια κίνηση με ιστορικούς και ιδεολογικούς συμβολισμούς προχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να κατευνάσει τα αριστερά εσωκομματικά πνεύματα που ανήσυχα παρατηρούν το τελευταίο διάστημα μια ύποπτη στροφή προς τον χριστιανορθόδοξο μυστικισμό και τη θρησκοληπτική λατρεία λειψάνων, εξασφαλίζοντας την περιφορά της μούμιας του Λένιν για μια εβδομάδα σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Επικρατείας, κατά τη διάρκεια των συνεχόμενων συνομιλιών του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο να συνδράμει στην ηθική και οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας με όποιον τρόπο μπορεί.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, έναν αγωγό, μια προκαταβολή για τον αγωγό, μια συμφωνία για εμπορικές συναλλαγές σε ρούβλια, την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ των BRICS, και τον δανεισμό της μούμιας του Λένιν για εσωτερική κατανάλωση.
Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόταση Πούτιν για το ταξίδι του νεκρού Λένιν στη χώρα μας, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο όπου μόνο τα λείψανα Αγίων και το Άγιο Φως γίνονται δεκτά με τιμές αρχηγού κράτους και κυκλοφορούν ανάμεσα σε καρκινοπαθείς για να τους δώσουν δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
«Αυτό είναι μια καταπληκτική ιδέα», φέρεται να είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο άκουσμα της πρότασης Πούτιν για αποστολή της μούμιας του Λένιν στην Ελλάδα. «Δεν θα φέρνει μόνο ο Καμμένος Άγια κόκκαλα στην Ελλάδα για να κάνει το κομμάτι του. Έχουμε κι εμείς τα δικά μας κομμουνιστικά λείψανα», είπε στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Η είδηση της αποστολής Λένιν στην Ελλάδα προβλήθηκε εκτενώς από τα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης, ενώ τα προγράμματα που μετέδωσαν την πληροφορία έχουν ήδη μεταγλωττιστεί και προβάλλονται κάθε μεσημέρι από το κανάλι της Βουλής. Μάλιστα, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι μετέδωσαν ότι η αρχική πρόταση του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν να δοθεί δοκιμαστικά ο Λένιν, κι αν υπάρξει θετική ανταπόκριση από τους Έλληνες τότε ίσως σκεφτεί να μας δώσει και λίγα λεφτά, γιατί με την Αγία Βαρβάρα δεν λύσαμε τελικά το οικονομικό μας πρόβλημα.
Φυσικά, ο σύντροφος Λένιν αναμένεται να γίνει κι αυτός δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους, ενώ ήδη ετοιμάζεται κατάλληλα ο χώρος του διεθνούς αεροδρομίου του Ελευθέριος Βενιζέλος τον οποίο γεμίζουν με τεράστιες εικόνες από σφυροδρέπανα και από τα απαλλοτριωμένα ανάκτορα των μισητών τσάρων.
Ήδη, όμως, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιδράσεις. Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, βουλευτής Κρήτης με τον ΣΥΡΙΖΑ, διαφώνησε με την κίνηση του κόμματος, δηλώνοντας πως στα 20 χρόνια της μακράς ιατρικής του σταδιοδρομίας έχει δει να γίνονται θαύματα μόνο από λείψανα Χριστιανών κι όχι κομμουνιστών. «Ξέρετε τι είναι να κοινωνάς μετά από ένα παιδί που έχει AIDS και να μην κολλάς; Εγώ το ξέρω, γιατί το έχω δει. Όμως δεν μπορεί να μου υποσχεθεί κανείς ότι εάν ένας ασθενής φιλήσει το μέτωπο του Λένιν, μετά εγώ δεν θα κολλήσω από τα σάλια του», φώναζε έξω από το πολιτικό του γραφείο ο θρήσκος βουλευτής.
Οι τελικές ημερομηνίες της αποστολή της μούμιας του Λένιν δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αν και επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα είναι να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς μια κίνηση σαν αυτή θα στείλει σαφές μήνυμα στους δανειστές της χώρας ότι εμείς δεν παίζουμε, και πως αν δεν κάνουν ό,τι τους ζητήσουμε τότε θα γδύσουμε τον ηγέτη της Οκτωβριανής Επανάστασης, θα γεμίσουμε την Ελλάδα με κομμάτια από το κουστούμι του και τις άγιες παντόφλες του, και θα τραγουδάμε όλοι μαζί τη Διεθνή υπό τους ήχους της νέας συμφωνικής ορχήστρας της ΕΡΤ, του Λάμπη Ταγματάρχη.
Το ΚΚΕ επιφυλάσσεται να απαντήσει σύντομα.
(Για όσους το έχασαν, ή απλώς θέλουν να το ξαναδούν, εδώ είναι το βίντεο του γιατρού Μιχελογιαννάκη για τις ευεργετικές ιδιότητες των λειψάνων και το θαύμα που γλίτωσε έναν συνάδελφό του από το να κολλήσει AIDS επειδή κοινώνησε μετά από έναν ασθενή.)

Πολύφημος    

 http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/05/blog-post_345.html#ixzz3aBiTdlRe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.