# #

23 Δεκ 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Στο αρχείο η έρευνα για την υπόθεση Χαϊκάλη! ΠΑΡΑΝΟΜΟ το οπτικοακουστικό υλικό - ντοκουμέντο!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Στο αρχείο η έρευνα για την υπόθεση Χαϊκάλη! ΠΑΡΑΝΟΜΟ το οπτικοακουστικό υλικό - ντοκουμέντο!!!

Στο αρχείο τίθεται η έρευνα για το σκάνδαλο Χαϊκάλη, με απόφαση του αντιεσαγγελέα που διενήργησε την έρευνα μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ο ιδιώτης Γιώργος Αποστολόπουλος επιχείρησε να τον εξαγοράσει για να δώσει θετική ψήφο στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με το πόρισμα του αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου και τη συγκατάθεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ισίδωρου Ντογιάκου, δεν συντρέχει λόγος άσκησης ποινικής δίωξης κατά του Γιώργου Αποστολόπουλου. Σύμφωνα με το πόρισμα, δεν αίρεται το τηλεφωνικό απόρρητου του κ. Αποστολόπουλου, ο οποίος κατά την εκδοχή του κ. Χαϊκάλη λειτούργησε ως μεσάζων. Επιπλέον,
αποφασίστηκε ότι δεν λαμβάνεται υπ' όψιν το οπτικοακουστικό υλικό που προσκόμισαν στην Εισαγγελία οι κύριοι Καμμένος και Χαϊκάλης.
Στο πόρισμά του, ο αντεισαγγελέας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος, ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη». Σύμφωνα με τον αντεισαγγελέα, η βασιμότητα της καταγγελίας δεν προκύπτει, μεταξύ άλλων, και γιατί στη συνάντηση που είχε στο ξενοδοχείο Plaza o βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο τελευταίος είχε και αυτός παγιδεύσει το χώρο με τοποθέτηση συσκευής καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι.
Μάλιστα, η απόρριψη του υλικού ως παράνομο, αφήνει ποινικό ζήτημα ανοιχτό για τον κ. Χαικάλη!!!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.