# #

21 Δεκ 2014

ΑΝΕΛ: "Οι εισαγγελείς γνώριζαν το όνομα του μεσάζοντα από τις 6 Δεκεμβρίου και δεν έκαναν τίποτα" !!!!!!!!!!!!!!!!!


Συνεχίζονται οι καταγγελίες από την πλευρά των ΑΝΕΛ, για προσπάθεια συγκάλυψης της απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή τους Π.Χαϊκάλη.
 
«Από τις έξι Δεκεμβρίου η εισαγγελία Εφετών γνώριζε το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου και δεν έκανε τίποτα». Αυτό ανέφερε αποχωρώντας σήμερα από το Εφετείο η κυρία Έλενα Τζούλη, σύζυγος του κ. Πάνου Καμμένου και δικηγόρος.
 
Κατά την τετράωρη κατάθεσή του στον εισαγγελέα κύριο Παναγιωτόπουλο ο Παύλος Χαϊκάλης επέμεινε στις καταγγελίες του και δήλωσε τα εξής:
 
-Εγινε απόπειρα δωροδοκίας μου από τον Αποστολόπουλο
-Εγώ δεν γνωρίζω ποιος τον έβαλε
-Εκείνος μου είπε ότι τον έβαλε τραπεζίτης και ο...
πρωθυπουργός
-Θα κάνω μήνυση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Αποστολόπουλο για ψευδή καταμήνυσή μου
-Ολο το υλικό μας είναι νόμιμο
-Ο Αποστολόπουλος λέει ότι θέλει γιατί είναι κατηγορούμενος
-Ολα αυτά έγιναν γιατί σήμερα Κυριακή θα έβγαιναν δημοσιεύματα που θα πίεζαν τον Καμμένο και πιο σωστό είναι να πούμε θα εκβίαζαν τον Καμμένο έτσι ώστε να πει στους βουλευτές του «ψηφίστε κατά συνείδηση»
 
Η κυρία Τζούλη συνόδευσε σήμερα στον εισαγγελέα τον κ. Παύλο Χαϊκάλη που κλήθηκε να καταθέσει συμπληρωματικά. Η κυρία Τζούλη όπως ανέφερε δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ηθική βλάβη από κακουργηματική απόπειρα εκβίασης που διέπραξε ο κ. Αποστολόπουλος.
Παράλληλα, η κυρία Τζούλη ζήτησε, όπως είπε, η εισαγγελία να προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Αποστολόπουλου για το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι συνομιλητές του αλλά και ποια πρόσωπα θα τους έδινα τα χρήματα ώστε να δωροδοκήσει, όπως είπε, τον κ. Χαϊκάλη.
Αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι η εισαγγελία κωλυσιεργεί στη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης η κυρία Τζούλη υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κλείσει η δικογραφία πριν γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Αποστολόπουλου. 
Σύμφωνα με την ίδια ο ισχυρισμός του Αποστολόπουλου ότι κατέγραφε τις συναντήσεις του με τον Παύλο Χαϊκάλη προκειμένου να δοκιμάσει τις ηθικές του αντιστάσεις είναι «αστείος» διότι τίποτα από όλα αυτά, όπως είπε, δεν εκανε αφού ούτε στην αστυνομία πήγε, ούτε κατήγγειλε τη συμπεριφορά του βουλευτή στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Πάνο Καμμένο. 
Ακόμη η κυρία Τζούλη υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ ήταν σε συνεννόηση με τους εισαγγελείς για το πώς ακριβώς θα χειριστούν την υπόθεση και ότι εκείνοι γνώριζαν το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου από τις 12 Δεκεμβρίου χωρίς όμως να πράξουν τίποτα μέχρι την περασμένη Παρασκευή οπότε και αποκαλύφθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλου
 Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου υποστήριξε ότι το οπτικοακουστικό υλικό που προσκόμισε ο Χαϊκάλης  στους εισαγγελείς είναι νόμιμο και ότι μπορεί να γίνει χρήση του. Η ίδια διερωτήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός μηνύει τον κ. Χαϊκάλη που είναι το θύμα της υπόθεσης και όχι τον Αποστολόπουλο: «Αν χρειαστεί θα κάνω μήνυση στον πρωθυπουργό για ψευδή καταμήνυση» ανέφερε από την πλευρά του ο Παύλος Χαϊκάλης. 
Επιπλέον η κυρία Τζούλη ανέφερε ότι τον κ. Αποστολόπουλο τον γνώρισε στον Πάνο Καμμένο ο Αντώνης Σαμαράς και ότι ο Γ. Αποστολόπουλος ήταν φίλος του Δημήτρη Σταμάτη αλλά και προηγουμένως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και γι' αυτό είχε γνώση για την υπόθεση των CDS. 
«Έχουμε λειτουργήσει σύννομα, ήταν όλα εν γνώσει της εισαγγελίας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγονται τα αντίθετα. Η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δε γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου» κατέληξε η κυρία Τζούλη.

http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.