# #

27 Δεκ 2014

Ερώτηση στη βουλή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

IMG_0519

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές και το προεδρείο της βουλής, όταν έμαθαν πως ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έθεσε το ζήτημα της εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με επίσημη ερώτηση που κατατέθηκε και στα πρακτικά της βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει ότι τρία έγκυρα μπλογκς γράφουν πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ξανά έγκυος αλλά το παίζει για διαφημιστικούς και συναισθηματικούς λόγους.
Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής αναφέρει:

“Δημοσιογραφικές σελίδες των τελευταίων ημερών φέρουν την εθνική μας παρουσιάστρια, Ελένη Μεγάκη, να μην είναι τελικά έγκυος όπως η ίδια άφησε να εννοηθεί, αλλά να χρησιμοποιεί την κατάσταση της για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης και να κρατήσει κοντά της τον Μάκη Παντζόπουλο, επειδή φοβάται να μείνει μόνη τα φετινά Χριστούγεννα.
Επειδή η Ελένη Μενεγάκη αυτά τα έτη αποτελεί παράδειγμα ήθους και ηθικής το οποίο όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν, θεωρώ ότι όποιος παίζει με την εμπιστοσύνη του λαού και του αναγνωστικού κοινού έγκυρων περιοδικών κι εφημερίδων, παίζει με την τύχη της εθνικής οικονομίας και της θέσης της χώρας στο ευρώ.
Θα μπορούσε, μάλιστα, να υποθέσει κανείς ότι εάν τα παραπάνω δημοσιεύματα ευσταθούν, τότε τα κίνητρα της δράσης είναι ιδιοτελή καθώς η Ελένη Μενεγάκη πιθανολογείται ότι ξεκινά διεθνή καριέρα κι εγκαταλείπει τη χώρα και το φανατικό κοινό της.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1. Αληθεύουν τα σχετικά δημοσιεύματα κι αποτελεί η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκης ένα διαφημιστικό ψέμα το οποίο θα ζημιώσει την ελληνική οικονομία και θα ρίξει το ηθικό του περήφανου λαού μας μέσα στα Χριστούγεννα;
2. Εάν αληθεύουν, παρακαλείται να πραγματοποιηθεί γυναικολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η πραγματική κατάστασης της υγείας της παρουσιάστριας”.
Μιλώντας σήμερα το πρωί σε ενημερωτική εκπομπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι τα τρία έγκυρα μπλογκς στα οποία διάβασε την είδηση, αποτελούν καθημερινή πηγή ενημέρωσης του ίδιου αλλά και πολλών συναδέλφων του στη Νέα Δημοκρατία. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι οι αποκαλύψεις των ιστοσελίδων αυτών αποτέλεσαν για τον ίδιο πηγή έμπνευσης σκληρών κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, όπως το ενδεχόμενο ο Έλβις να είναι ζωντανός, αλλά και η αναζήτησης της πραγματικής ταυτότητας της μάνας των παιδιών του Ζεβεδαίου.
“Σήμερα διάβασα τρία μπλογκς στα οποία αναφέρεται ότι η Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποιεί ειδικά μαξιλάρια από την Κίνα, τα οποία βάζουν στις κοιλιές τους γυναίκες που θέλουν να μοιάζουν με εγκύους. Μόλις το είδα ένιωσα υπεύθυνος -ως νεοδημοκράτης, χριστιανός, αλλά και Έλλην- να αναζητήσω την αλήθεια. Το θέμα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και κανείς δεν μπορεί να παίζει αυτές τις δύσκολες μέρες με την τύχη της χώρας μας”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή που ήταν προσκεκλημένος.
(Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε ερώτηση στη βουλή στην οποία αναφέρει ότι διάβασε σε μπλογκς πως ο Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, λέγοντας ότι ο ηθοποιός κάνει τα τελευταία χρόνια ό,τι μπορεί για να υπάρξει πολιτική αστάθεια)
(Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατονόμασε τα μπλογκς)
(Ο Άδωνις Γεωργιάδης νοιάζεται για το μέλλον της οικονομίας και ζητά να ελεγχθούν άτομα με βάση δημοσιεύματα από μπλογκς, επειδή η πολιτική τους δράση ενοχλεί την κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατέθεσε ερωτήσεις στη βουλή για έναν-έναν ονομαστικά όλους όσους βρέθηκαν στη λίστα Λαγκάρντ. Πιθανότατα εκείνοι δεν προκαλούν πολιτική αστάθεια)
(Πριν λίγες μέρες ο Μάκης Βορίδης ανέφερε ότι είναι λάθος να ακούει ο κόσμος τραγούδια και να διαβάζει ποιήματα και κείμενα κομμουνιστών, επειδή στο τέλος τους συμπαθεί και τους αποδέχεται)
(Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μαζί με τον Μάκη Βορίδη και την Σοφία Βούλτεψη τα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης)
(Από αυτό το μπλογκ θέλω να αναφέρω ότι ο Τζίμι Χόφα είναι θαμμένος στον κήπο μου. Παρακαλούνται να το αναπαράγουν αυτό άλλοι δύο μπλόγκερς για να καταθέσει ερώτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης)
(Τέλος, οφείλω να πω ότι δεν μου αρέσει ο Λαζόπουλος ούτε θεωρώ πως αυτό που κάνει είναι επαναστατικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.