# #

4 Σεπ 2014

Δρομολογούνται ποινικά δικαστήρια για τον Τόμσεν και την παρέα του

 Δρομολογούνται ποινικά δικαστήρια για τον Τόμσεν και την παρέα του 
Οι «σκληρές» διαπραγματεύσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποδείχθηκαν φρούδες και φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Οι δήθεν «κόκκινες γραμμές» απέναντι στους δανειστές έσβησαν πριν ακόμη η ελληνική αντιπροσωπεία προσγειωθεί στη γαλλική πρωτεύουσα. 
 
Μια άλλη όμως..

ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα στηριζόταν στις δυνάμεις του αντιμνημονιακού πατριωτικού δημοκρατικού τόξου, θα μπορούσε να αξιοποιήσει την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον ρόλο της τρόικας στην Ελλάδα. 
Μία απόφαση που έλαβε τη μορφή Ψηφίσματος 28 σελίδων, το οποίο υιοθετήθηκε στις 13 Μαρτίου 2014, μόλις δύο μήνες πριν από τις πρόσφατες ευρωεκλογές, με κύριο χαρακτηριστικό την καταγγελία της πολιτικής της τρόικας, που οικονομικά διέλυσε την Ελλάδα και φτωχοποίησε τον λαό μας.
 
Οι ευθείες βολές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά της τριμερούς επικεντρώνονται στην απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας σε όλες τις χώρες που μπήκαν σε Μνημόνια, στη μαζική εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην αύξηση του πληθυσμού που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας... 
Αξιοποιώντας λοιπόν τη Συνθήκη για την Ε.Ε., τη Συνθήκη Λειτουργίας της Ε.Ε., αλλά και σχετική ρήτρα στη δανειακή Σύμβαση Ελλάδας-Χωρών Ευρωζώνης, η πατρίδα μας θα μπορούσε να καταθέσει στο Δικαστήριο της Ε.Ε. αγωγή κατά της τρόικας και των δανειστών για την επιδίκαση αποζημίωσης, τόσο για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που έχει υποστεί κατά τα ανωτέρω, όσο και για ηθική βλάβη (όχι μόνο για τις χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσε το μνημόνιο, αλλά και για τη διεθνή δυσφήμηση της χώρας μας). 


ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
http://harryklynn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.