# #

31 Αυγ 2014

Σαμαράς: Σταθερά υπέρ των κυρώσεων εναντίον των ελληνικών εξαγωγών στην Ρωσία!

Αγαπητέ πρόεδρε Πούτιν, σίγουρα μαθαίνεις ότι ο Αντώνης Σαμαράς, το άτομο που φέρει τον τίτλο του πρωθυπουργού και ηγέτη της ομάδας που βρίσκεται στην εξουσία της χώρας μου, τάσσεται υπέρ νέων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας.
Είμαστε όλοι βέβαιοι ότι εξανίστασθε για την στάση του και την θεωρείτε εχθρική απέναντι στην Ρωσία.
Θέλουμε να σου πούμε ένα “μυστικό” που γνωρίζουν οι Έλληνες αλλά πιθανόν να μην έχεις μάθει εσύ, ακόμα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΥΡΩΣΕΩΝ!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ...
ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η σκοπιμότητα που εξυπηρετεί αυτή η εμμονή του σε κυρώσεις που δεν θα έχουν κανέναν βασικό αντίκτυπο στην χώρα σου, είναι επειδή προσδοκά ότι η δική σου αντίδραση θα δώσει άλλο ένα χτύπημα στην Ελλάδα η οποία στραγγαλίζεται από την οργανωμένη επίθεση αυτής της ομάδας, των ξενόδουλων τοπικών υπεργολάβων των διεθνών οικονομικών δολοφόνων, που κυκλοφορούν με την προβιά του πολιτικού.
Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΦΑΙΔΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΥΡΩΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Γιατί όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στις 10/10/11, την δηλαδή εποχή που συμπολιτευόταν με την IMF κυβέρνηση Παπανδρέου, παριστάνοντας την αντιπολίτευση: “Οι δανειστές δεν θέλουν να αλλάξει ο στόχος πολιτικής” (που υπονομεύει την Ελλάδα), “αλλά ούτε κι εμείς θέλουμε να αλλάξει ο στόχος πολιτικής” (θέλουμε να υπονομεύεται η Ελλάδα). “Θέλουμε να αλλάξει ο τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος” (που είναι η εξόντωση της Ελλάδας)! Κι αφού δοκιμάζουν τα πάντα, άλλος ένας τρόπος είναι συμφωνεί στην επιβολή από τους άλλους, κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, επειδή, προφανώς, δεν εισέβαλλε στην Ουκρανία (όπως οι Σοβιετικοί στο Αφγανιστάν) για να έχουν άλλοθι οι εντολείς του να κηρύξουν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, προσδοκώντας ότι έτσι θα υπονομευθεί κι άλλο η Ελλάδα.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΙΔΕΤΑΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!
ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!

Απο την Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.