# #

31 Αυγ 2014

Οι πολιτικοί είναι εδώ για να “δολοφονούν τα γνήσια ταλέντα και για να ανοίγουν δρόμο στην βλακεία με πατέντα”!...ΔΕΙΤΕ


Είχα καιρό να χαρώ τόσο πολύ από κάποια είδηση. Άλλωστε οι κακές ειδήσεις κυριαρχούν στα ΜΜΕ, όπως και η ελεεινή σκοπιμότητα που κρύβουν, ώστε να αποθαρρύνεται ο Ελληνικός λαός, να του καλλιεργείται το αίσθημα μειονεξίας και η πεποίθηση πως είναι άχρηστος, τεμπέλης και ανίκανος για οτιδήποτε σπουδαίο.

Έτσι, παρόλο που το θέμα αυτής της ανάρτησης είναι μηχανολογικό και έξω από τη συνήθη θεματολογία του «ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ», ήταν τόση η χαρά και η έκπληξη μου όταν το είδα, που δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και το δημοσιεύω, για να γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του λαού και τις εκπληκτικές ικανότητες των Ελλήνων μηχανικών!
Το παρακάτω κείμενο, εξηγεί περισσότερο τα γιατί και τα πως, τέτοιες φοβερές και εμπνευσμένες  προσπάθειες αποκρύπτονται ή δεν χρηματοδοτούνται από το «ανθελληνικό» Ελληνικό κράτος. Δείτε τα εκπληκτικά βίντεο από το απίστευτο ελληνικό ..
αυτοκίνητο, που δημιούργησε ο Δημήτρης Κορρές!
 ==================

Από την Σοφία

Όχι! Αυτό το αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από Έλληνες, όπως και κάθε ελληνική παραγωγικότητα και εφευρετικότητα δεν δίνει ταιριάζει στην όραμα της “ανάπτυξης” που έχουν για την Ελλάδα οι “αντιρατσιστές” “φρουροί του πολιτεύματος”!

Δεν γίνεται να παράγουν ταυτοχρόνως και δημοκρατία και να δίνουν άδεια παραγωγής ελληνικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
Να έρθουν τίποτα γερμανά, να τους χαρίσουν εκτάσεις και να τα χρηματοδοτήσουν κιόλας για να κάνουν “επενδύσεις” και να “δώσουν δουλειά” σε δούλους των 300 ευρώ, κι αυτά να κερδίζουν δισεκατομμύρια, βεβαίως!
Αλλά να παραχθεί αυτοκίνητο του Δημήτρη Κορρέ εδώ; Ποτέ!



Είναι δυνατόν να αφήσουμε την χρηματοδότηση των ΜΚΟ και του παραγωγικού ΠΑΣΟΚ για να δώσουμε χρηματοδότηση σε κάτι τέτοιο; Τι θα πει ο Βενιζέλος; τι θα πει η Ζήμενς; τι θα πει η Μερσεντές;


Λεφτά υπάρχουν! Για την τσέπη μας και τους άχρηστους αυλικούς μας, όχι για να χρηματοδοτήσουμε την ελληνική παραγωγικότητα, την ευφυία και την δημιουργικότητα!

Για τους Έλληνες υπάρχουν μόνο τα κακά ψέματα ότι έχουν μόνο την θάλασσα και ήλιο και η θέση τους είναι να κάνουν τα γκαρσονάκια και να εκτελούν παραγγελίες.

Οι πολιτικοί είναι εδώ για να “δολοφονούν τα γνήσια ταλέντα και για να ανοίγουν δρόμο στην βλακεία με πατέντα”!
Το λέει και το τραγούδι….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.