# #

8 Μαρ 2014

Το κίνημα “Δεν πληρώνω” έχει παρεισφρήσει στην κυβέρνηση



Απλήρωτοι έχουν μείνει οι λογαριασμοί στα ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς από τη διαμονή του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφθηκε το νησί μετά τον καταστροφικό σεισμό. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας αλλά και ο πρωθυπουργός ο οποίος πέρασε μια βόλτα από το νησί να πει ένα "γεια" .  

Έπειτα από την προσπάθεια του κυβερνητικού κλιμακίου να συντονίσουν τις προσπάθειες καταγραφής των ζημιών , οι μεγαλύτερες παρουσιάστηκαν στα ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς που διέμεινε το κυβερνητικό κλιμάκιο οι οποίες ανήλθαν στις 11.000 ευρώ . Βέβαια οι ζημιές στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία δεν.. οφείλονται στον σεισμό αλλά στο ίδιο το κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο αφού έφαγε και ήπιε , στο τέλος δεν πλήρωσε τον λογαριασμό .

Ο πρωθυπουργός βέβαια δικαιολογείται να μην πληρώνει αφού τον τελευταίο καιρό δεν κυκλοφορεί μαζί του με λεφτά αλλά μόνο με το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο όπου το δείξει ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα . Και όπως είναι φυσικό , με πρωτογενές πλεόνασμα δεν μπορείς να πληρώσεις ξενοδοχείο . Δεν θα έχει ο ξενοδόχος να σου δώσει ρέστα . Τόσο μεγάλο είναι το πρωτογενές πλεόνασμα .

Οι υπόλοιποι υπουργοί όμως φέρθηκαν σαν γαϊδούρια αφού μόλις ήρθε η λυπητερή ο ένας άρχισε να ψάχνεται , ο άλλος να ξύνεται και ο τρίτος να σφυρίζει αδιάφορα . Ρε παιδιά ρεφενέ έπρεπε να πληρώσετε . Όπως μαζί τα φάγατε έπρεπε μαζί να τα πληρώσετε .

Φήμες αναφέρουν ότι στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Θόδωρος Πάγκαλος . Όμως αυτή τη φορά δεν τα έφαγαν μαζί αλλά οι υπόλοιποι μόνοι τους . Ο Πάγκαλος είχε φέρει ταπεράκι από το σπίτι όπου είχε φυλάξει παλιότερα φαγωμένα για τις δύσκολες μέρες . 


(Τελικά το κίνημα “δεν πληρώνω” έκανε δουλειά . Μέχρι και στην κυβέρνηση έχει δικούς του ανθρώπους .)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.