# #

22 Φεβ 2014

Όλο το Video, με την εκδίωξη Παναγιωτόπουλου με όπλο το χάχανα! Απολαυστικό!


Ξέσπασε σε φωνές και αποχώρησε ο υπουργός Πολιτισμού χθες στα εγκαίνια του συνεδρίου «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα» μέσα στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, αφού αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση ομάδας καλλιτεχνών που κάθε τόσο γελούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συμπαρασύροντας και άλλους παρεβρισκόμενους. Ο υπουργός σηκώθηκε και έφυγε επί τόπου χωρίς να μείνει να ακούσει κανέναν από τους ομιλητές του συνεδρίου που διοργανώνεται από το υπουργείο στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας, ενώ κατήγγειλε ουσιαστικά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣYΑ. 
Tην ιδιότυπη αυτή μορφή καταγγελίας διοργάνωσε η...
δυναμική Κίνηση Μαβίλη που παρακολουθούσε το συνέδριο χωρίς να είναι προσκεκλημένη να μιλήσει για αυτό το τόσο  νευραλγικό θέμα για την ελληνική καλλιτεχνική πραγματικότητα, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο μας, ΕΔΩ

Μέλη της Κίνησης Μαβίλη και άλλοι ανεξάρτητοι καλλιτέχνες μοίρασαν στο κοινό δίγλωσσα τρυκάκια με τα οποία τους ενημέρωναν: "Να ξέρεις πως το ελληνικό κράτος αδιαφορεί πλήρως για τον σύγχρονο πολιτισμό. Να ξέρεις πως γύρω σου διαδραματίζεται ένα φιάσκο"

Σας παραθέτουμε, όλο το βίντεο:


Και κάποια σχόλια από το youtube

biwse thn ekklhsia tou dhmou opws ginotan se mia pragmatikh dhmokratia...kapote se PX epoxes....

katadikazoume ta xlevastika gelia apopou kai an proerxontai.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ !!!! ΟΥΣΤ 

Ντροπή σας που πλήξατε την ανταγωνιστικότητα...

* Αυτό σημαίνει έξυπνη διαμαρτυρία. Μπράβο σας και μπράβο σε όποιον το σκέφθηκε. Είμαι καλλιτέχνης και σήμερα νιώθω περήφανος για αυτό που πρεσβεύω. Όχι αριστερός, όχι δεξιός. Απλά καλλιτέχνης. Αυτό δεν μπορούν να το νικήσουν και μπράβο σας που δεν χάσατε την ψυχραιμία σας καθόλη τη διάρκεια των απειλών του. Δείχνει τη διαφορά επιπέδου μεταξύ της ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ και ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

* ποιοι συνδικαλιστες ρε λαμογιο? ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι που νομιζεις οτι ειναι βλακες, αλλα αρκετα πια,και αφου τους βλεπεις ποιοι ειναι γιαλαμπουκα τι θα τους κανεις? αρκετα εφαγες ψευτοδημοσιογραφακο της συμφορας, απετυχες στη δημοσιογραφια και ειπες δεν το παιζω υπουργος στους βλακες τους ΕΛΛΗΝΕΣ? ελα ομως που σε εχουν παρει χαμπαρι και γελανε μαζι σου και τα τσιμεντα του μεγαρου....

* Πιο γλίτσα πεθαίνεις...


 http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/02/video_727.html#ixzz2u2yMdiSJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.