# #

21 Φεβ 2014

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!

cloon-thumb-large
Δώρο με άρωμα Τσικνοπέμπτης, από τον υπουργό Πολιτισμού προς τον διεθνή αστέρα του Hollywood, με στόχο να ανοίξει τους ορίζοντες του φιλέλληνα ηθοποιού και σε άλλες πτυχές του ελληνικού “πολιτισμού”  και της κουλτούρας μας.
Help George! Help κι εμείς θα πάμε όλοι να δούμε το Museums’  Men!  Θα φέρουμε και τα σχολεία στο σινεμά όπως παλιά τα πηγαίναμε στον εκκλησιασμό! Το ένα χέρι νίβει το αλλο και τα δυο το πρόσωπο αδερφέ μου!
Ένα πακέτο ολόφρεσκα αρνίσια παϊδάκια με ιδιόχειρη αφιέρωση από τον ίδιο τον κ.Παναγιωτόπουλο, που τον καλεί  ξανά στη χώρα μας, παρέλαβε σήμερα Τσικνοπέμπτη, ο..
Τζορτζ Κλούνεϊ.
Ο στρατηγικής σημασίας ελιγμός , του υπουργείου Πολιτισμού, γίνεται στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδιασμού, με στόχο ο Κλούνεϊ πέρα από το θέμα των  Γλυπτών, να γίνει  στο εξωτερικό πρεσβευτής της χώρας μας  για τον εισερχόμενο τουρισμό.
Στο  πακέτο περιλαμβάνεται και  ξεχωριστή πρόταση για συμμετοχή του George , σε ευρύτερη καμπάνια προώθησης των ελληνικών εθίμων, όπως αυτό της Τσικνοπέμπτης!
Αν και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση από πλευράς του τελευταίου,  εμεις αισιοδοξούμε, ότι η ανταπόκριση θα είναι θετική και ότι ο George αφου φάει τα  παϊδάκια, θα γίνει το «πρόσωπο της Ελλάδας» και θα προωθήσει μια σειρά θεμάτων της χώρας μας, όπως το χρέος ή την ονομασία των Σκοπίων, στο εξωτερικό.
Ετούτο το τριώδιο είναι ιδιαίτερο, σας λέω! Καθότι  προεκλογικό  πολλά θα δουν τα ματάκια μας και  άλλα τόσα θα ακούσουν τα αυτιά μας…
Για κάποιες χιλιάδες νέους-ιθαγενείς  που θα  αποκτήσουν δουλειά, ο μισθός θα είναι σε είδος, κανένα όσπριο, κάνα-δυο πακέτα μακαρόνια! Λάδι και κρέας δεν προβλέπονται  ένεκα της νηστείας , ντε!
Υπάρχει βέβαια μπόνους αποδοτικότητας και  χαφιεδισμού.Γιάλισε το ματάκι σας σας και μόνο στο άκουσμα του “μπόνους” ε; Μη χαίρεστε!Κάτι ξεχασμένες χάντρες και καθρεφτάκια και πολύ, είναι!
Κάποιοι  άλλοι, χιλιάδες τυχεροί-μη ιθαγενείς, θα μοιραστούν το περιβόητο πλεόνασμα. Αυτό το πλεόνασμα που με κόπο και ιδρώτα έβαλαν στην άκρη  από όλου εμάς τους υπόλοιπους τα μεγάλα οικονομικά μυαλά,
16
θα διατεθεί στους κατά την κρίση των σωτήρων, οικονομικά αδύναμους!
Οι προϋποθέσεις μαγειρεύονται από μεγάλους σεφ του είδους, με την υψηλή επίβλεψη  των γερμανών αρχιμαγείρων.
Μην μου ανησυχείτε όμως όλοι θα πάρουν! Για περάστε από το κόμμα, μια δηλωσούλα και καμιά τριανταριά ψηφαλάκια,για να μην ξεχνιόμαστε- και όλα θα τακτοποιηθούν ξανά.
Με τα νέα μέτρα που ψήνονται- κάτι η μείωση μισθών και  των συντάξεων, κάτι τα πρόστιμα, κάτι  οι μικροφόροι,- θα ξαναμπεί στη θέση του το πλεόνασμα, θα δημιουργηθούν καινούργιοι “οικονομικά αδύναμοι”, και έτσι θα διατηρηθεί η ισορροπία και η  σταθερότητα στην Ελληνική κοινωνία.
Οι Συριζαίοι , άφησαν τα παιχνίδια, έδιωξαν τους κλόουν και τους ξυλοπόδαρους (απο το νηπιαγωγείο πέρασαν στο Πανεπιστήμιο, χωρίς ρουσφέτι, με το σπαθί τους) και  κάνουν πολιτική.
Τα αδελφικά πισομαχαιρώματα δίνουν και πέρνουν, οι αντιθέσεις στις δηλώσεις τους έχουν στήσει  γαιτανάκι αποκριάς. Η μεγάλη συνιστώσα που τρώει τη μικρή, οι κωλοτούμπες και τα λοιπά πολιτικά τερτίπια  δείχνουν συνολικά τη διάθεση τους να μπουν δυναμικά στο χορό των δημοτικών εκλογών και της πολιτικής γενικότερα!
Αναζητούν χέρια, δεξιά  ή πασοκικά- δεν έχει και μεγάλη σημασία-σκοπός είναι  να βγουν νικητές σε τούτο τον μεγάλο  αγώνα και να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη!
αλεξης
Εκλογές, δημοτικές ή βουλευτικές δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι έχασαν την αίγλη τους, τη γκλαμουριά τους, την αφισοκόλληση, τα πανηγύρια! Που άλλες εποχές που έτρεχες για την ιδέα, για το κόμμα         ( πολλοί  βέβαια έτρεχαν για  τσεπούλα τους και μόνο αλλά  ας μην το κάνουμε θέμα!)
Έτρεχες όμως! Για την οργάνωση ομιλίας στην Πάνω Παναγιά , και να φυλλάδια στην Μέσα Παναγιά και να αφισοκόλληση στην Κάτω Παναγιά! ( Που εισαι Λαλιώτη μου…Αλήθεια που κρύβεται αυτό το παιδί και δεν ακούγεται καθόλου;; Που ροκανίζει στα μουλωχτά τα όσα εχει φάει;;;)
Φωνές, καυγάδες φασαρία, μαχαιρώματα! Μεγάλη η χάρη της, η Παναγιά δεν άντεξε!
Έριξε μια απόχη  μάζεψε τις υπόλοιπες Παναγιές και από κει παν κι άλλοι… Και μας  έμεινε, τώρα,   μόνο το
“Βοήθα Παναγιά  μου 
αλλά κι αυτή έρχεται με ένα παλαιό δικάμπινο   Ντατσούν  από αυτά που κυκλοφορούσαν πριν  μόνο οι γύφτοι  (δεν είναι κι  ασφαλισμένο – οικονομική στε(γ)νότης βλέπετε), έμπλεξε σε κίνηση στους παράδρομους των εθνικών οδών (ακρίβυναν τα διόδια το ξέρετε ήδη αυτό ) αλλά θα έρθει, το είπε κι  ο Σαμαράς!
Μετά τις Αποκριες όμως και μετά  τις εκλογές, μαζί με την ανάπτυξη! Διότι φακάτοι μου,  μην ξεχνάτε η ανάπτυξη  έτσι συνηθίζει να έρχεται ! Αυτή τη  φορά πληροφορίες την θέλουν στο ίδιο Ντατσούν  με τις Παναγιές (με ένα σμπάρο δύο τριγώνια λόγω η.. στε(γ)νότης που λέγαμε πριν!)
Το καλό βέβαια και με αυτές τις εκλογές, είναι πως όλοι συμφωνούν να μας σώσουν θέλουμε δεν θέλουμε! Δεν μας ρωτάνε ( που να μας ταλαιπωρούν στο  χάλι  που είμαστε)  και ως σωτήρες βέβαια επιλέγουν και τον τρόπο!  Φάλαγγα, κνούτο, απλό μαστίγιο (no more carrots -  δεν περισσεύουν), ηλεκτροσόκ-αυτό κοστίζει λίγο περισσότερο αλλά μη μου στενοχωριέστε,  λεφτά υπάρχουν-εικονικές εκτελέσεις;  Απ΄ όλα έχει ο μπαχτσές, είναι σε προσφορά ( αν επιλέξεις δύο το τρίτο, δώρο απο το κατάστημα) !
Πάρε, πάρε κόσμε, πάρε υποσχέσεις,
1622812_652071108161833_412368577_n
Πάρε κολλητηλίκια με τους παπάδες,  πάρε κεριά, πάρε προσευχές ,    πάρε συγγνώμες, πάρε δάκρυα οδύνης πικρά για την καταστροφή της  χώρας, πάρε μεταμέλειες και οργή και θα!
                   Θα…θα……. ΠΟλλα ΘΑ! Με το κιλό!
 Άλλωστε τζάμπα είναι!
Πάρε!
Πάρε!
Θα μας εξαφανίσουν, θα μας εξοντώσουν, θα μας αποτελειώσουν, αλλά βρε κουτά,  θα μας σώσουν  τελικά κι αυτό είναι που έχει σημασία!
                                        Άντε  παιδιά να οργανωθούμε,
να ψήσουμε,
να ψηφίσουμε,
να σωθούμε!!!
Για τους δημάρχους ρε γαμώτο, και για τα κόμματα, για την επόμενη ημέρα, για να γυρίσουν οι Παναγιές στον τόπο τους, για την Ελλάδα ρε γαμώτο! Για να μπορούμε και εμείς να φωνάζουμε με μια  άνεση
-”Βοήθα Παναγιά μου” !!!
Και μην ξεχνάτε, τούτες οι εκλογές είναι μουγγές και όπως όλες  είναι κι έγκυες! Σίγουρα με δίδυμα ή και τρίδυμα.Ειδικά σε τούτες ένα συνδυασμό ψηφίζεις, δυο -τρεις  θα σου κατσικωθουν στην πλάτη, διότι όλοι οι καλοί χωράνε και βολεύονται! Πρόσεχε λοιπόν μην την πατήσεις όπως την πάτησα κάποτε εγώ με τον κοΝτό τον Μίμη τον Ανδρουλάκη ( που τον ψήφισα σύριζα και μου βγήκε ολίγη από ΠΑΣοκ!)
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.