# #

21 Φεβ 2014

Ποιους θα κλείσει φυλακή ο ΣΥΡΙΖΑ τους πρώτους 6 μήνες της διακυβέρνησής του



Στον  ΣΥΡΙΖΑ έχουν έτοιμοι την λίστα όσων μεγαλόσχημων πρόκειται να πάνε φυλακή.
-Σε περίπτωση που δεν τους οδηγήσουμε στον Κορυδαλλό οι πολίτες, που στο μεταξύ θα μας έχουν αναθέσει την διακυβέρνηση του τόπου, θα μας φάνε τα σπλάχνα…


Στην Κουμουνδούρου λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους την λαική οργή και τρέμουν στην ιδέα ότι η συσσωρευμένη των τελευταίων (μνημονιακών) χρόνων θα ξεσπάσει πάνω τους.

Θεωρούν δε κλειδί για την απονομή της Δικαιοσύνης της δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες των λειτουργών της. Είναι το πρώτο τους μέλημα με σκοπό να εντοπίσουν τυχόν ανεξήγητο πλουτισμό στην κατοχή λειτουργών της Δικαιοσύνης. Μάλιστα η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με την εμπερία, την γνώση και κυρίως τις πληροφορίες που εκ της θέσεώς της γίνεται κάθε τόσο αποδέκτης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι γνωρίζει ...
τι κρύβεται κάτω από κάθε πέτρα σε όλη την “επικράτεια” και τις βαθμίδες της δικαιοσύνης.

Δεν θα εκπλαγούμε εάν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση δούμε με βραχιολάκια ισχυρούς παράγοντες της Δικαιοσύνης-του προσκηνίου αλλά και εκείνων που επιμελώς παραμένουν στο σκοτάδι. Στην Κουμουνδούρου κάνουν ήδη λόγο για “εκλεκτικές αλλά και εκλεκτές συγγένειες” στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Στην Κουμουνδούρου το τελευταίο διάστημα αδυνατούν να κατανοήσουν (όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες) κάποιες από τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Στα πλαίσια αυτά και η πρόσφατη φιλική επίσκεψη του Τσίπρα στα “αρχηγεία”  της Δικαιοσύνης.

-Με τον Τσίπρα, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Εκεί που νομίζεις ότι έχει ντιλάρει και ότι τα βρήκατε μπορεί να μας την κάνει γυριστή και να πάμε όλοι στη ψειρού…

Πρόκειται για ατάκα ισχυρού παράγοντα η οποία αποδίδει με χαρακτηριστικό τρόπο το αψυχολόγητο του αρχηγού. Άλλωστε θα γίνει πρωθυπουργός για πρώτη φορά και ποτέ δεν ξέρεις πως θα επιδράσει αυτό στον ψυχισμό του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η μόνη επιλογή που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρηθεί τουλάχιστο 2 χρόνια στην εξουσία είναι να οδηγεί έναν μετά τον άλλον τους μεγαλόσχημους του τόπου στη φυλακή.

Κι αυτό γιατί οι συριζαίοι πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν  ότι στην οικονομία δεν έχουν πολλές επιλογές. Εδώ το πράγμα θα πάρει δεκαετίες για να ισιώσει-αν ποτέ έλθουμε στα ίσα μας.
Έτσι το μόνο που απομένει σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα είναι να μεταδώσει ένα αίσθημα δικαίου στους πολίτες. Την εντύπωση ότι σταματά η ατιμωρισία των μεγαλόσχημων, των ντόπιων ολιγαρχών αλλά και των πολιτικών με τους οποίους τα συμφέροντα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Άλλωστε οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί θα είναι τόσο απαξιωμένοι στην κοινή γνώμη που ο πολύς κόσμος θα δεχθεί με χαρά την φυλάκισή τους.
Τα όσα είπε ο Πάχτας για την επόμενη μέρα στις Σκουριές με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι χαρακτηριστικά του τρόμου με τον οποίο το σύστημα αντιμετωπίζει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο τον Οκτώβριο του 2014 να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Δηλαδή σε μερικούς μήνες από σήμερα κάποιοι παραγκίτες θα οδηγούνται στον Κορυδαλλό αλλά και στις ειδικές φυλακές που ετοιμάζει ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Στις τελευταίες είναι πολύ πιο πιθανό να οδηγηθούν οι εμπνευστές τους παρά οι τρομοκράτες εντός ή εκτός εισαγωγικών.

Δικαιοσύνη, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας είναι τα πρώτα “κλειδιά” που θα θελήσει να πάρει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτό καθώς ο λαός θα αναζητά εκδίκηση γι΄ αυτούς που ενώ λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα, παραμένουν προκλητικά ελεύθεροι.

Οι συριζαίοι μάλιστα αναζητούν νομικά παράθυρα να ανοίξει εκ νέου και ο φάκελος της Siemens καθώς εκτιμούν ότι έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τις μίζες των Εξοπλιστικών.
Οι φυλακές υψίστης ασφαλείας βρίκουν σύμφωνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όμως για τους ίδιους λόγους που ενθουσιάζουν τους τωρινούς κυβερνώντες. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από δαύτους να χρειασθεί, πολύ σύντομα, να ανακαλύψουν τις ανέσεις τους...

Aπό τη Αρετή Παπαδοπούλου
http://www.freepen.gr/

2 σχόλια:

  1. - Δεν θα βάλει μέσα κανέναν!
    Άντε καναν δευτεροκλασάτο ΠΑΣΟΚ ΝΔ
    Δεν θα εκτεθεί στα ορφανά του ΠΑΣΟΚ που τους άνοιξε την αγκαλιά του…
    Και το πιο σημαντικό:
    -Δεν θα γίνει κυβέρνηση!!!
    Όπως φούσκωσε απότομα έτσι θα ξεφουσκώσει.
    Δεν μπορεί ο κομματικός του μηχανισμός ν αντέξει τέτοια ποσοστά.
    Οι των συνιστωσών και των τάσεων, κρατιούνται λόγω της πρωτόγνωρης γλύκας
    των βουλευτικών μισθών και των προσκλήσεων στα πάνελ.. Όταν θ’ αρχίσουν να τα
    θεωρούν δεδομένα, θα ξεκινήσουν τα γνωστά τους…
    (Κράτα το σχόλιο, θα το συζητήσουμε μετά τις βουλευτικές εκλογές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν θα διαφωνήσω μαζί σου...
      κάπως έτσι θα είναι...
      Κι αν γίνει κυβέρνηση, θα ναι για πολύ λίγο..Μήνες. Θα πέσει πολύ γρήγορα.
      Εδώ είμαστε , θα τα λέμε

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.