# #

21 Φεβ 2014

Απίστευτες δηλώσεις Πάχτα....Έχει ασυλία ?


Δυστυχώς ο Πάχτας κατοικεί στη Χαλκιδική, ενώ θα έπρεπε να κατοικεί στη φυλακή!
Εφησυχασμένο το ποντίκι από την ιδιόμορφη ασυλία του, ένοιωσε λιοντάρι! Προχώρησε λοιπόν σε κάποιες απίστευτες δηλώσεις, που αν τις έκανε κάποιος της «άλλης πλευράς», ακόμα και αρχηγός κόμματος, θα είχε σίγουρα επισύρει την εισαγγελική παρέμβαση.
Για τον κύριο Πάχτα όμως, ουδέν!
Τι είπε όμως το ανθρωπάκι που βρυχάται;
Ούτε λίγο ούτε πολύ, «έφτιαξε» τους εργαζόμενους της «El Dorado» που εξορύσσει το χρυσό στη Χαλκιδική, να ετοιμάζονται για εξέγερση και να κάψουν χωριά[!!] σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος, προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ!!
Υπονοώντας φυσικά ότι η εξόρυξη θα σταματήσει, σύμφωνα με τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, άρα οι εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Αν και χαμηλού επιπέδου πολιτικός, ο Πάχτας γνωρίζει τις κλασσικές συνταγές χειραγώγησης, ποδηγέτησης και εκμετάλλευσης λαϊκών τμημάτων του πληθυσμού, απλών εργαζόμενων, που η ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και η συνεχής αναζήτηση του, δεν τους επιτρέπει την «πολυτέλεια» να δουν πέρα απ’ αυτό.

Το γνωρίζουν καλά και τα αφεντικά του και γι’ αυτό άλλωστε προχώρησαν σε ενέργειες, που κανείς «υγιής» επενδυτής, σε κανένα σημείο της γης, δεν θα έκανε!
Αντί δηλαδή να προσμετρήσουν τις τεράστιες αντιδράσεις του ντόπιου[και όχι μόνο] πληθυσμού και τη ρητή δέσμευση ολόκληρης της αντιπολίτευσης, πως θα κάνει τα πάντα για να κλείσει το εργοτάξιο, προχώρησαν στη λειτουργία του!
Βασισμένοι άραγε πού;

Σε δύο, πιστεύω, πράγματα .
Στη λογική του «ότι έγινε, έγινε» που ισχύει συνήθως [σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο Συριζα], αλλά και στις άοκνες προσπάθειες άνομων συμφερόντων, εντός και εκτός Ελλάδος, να μη γίνει κυβέρνηση!
Προσπάθειες[πόλεμο να τον πούμε καλύτερα] που φέτος ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα από το 2012!

Τα περισσότερα από τα όπλα που χρησιμοποιούνται, είναι παλιά και απλοϊκής τεχνολογίας, που μόνο γέλιο προκαλούν σε κάθε τους εμφάνιση, η επένδυση όμως στο φόβο της ανεργίας, της ανέχειας και της πείνας, είναι πυρηνικό όπλο και το ξέρουν καλά!
Ξέρουν πως τον πεινασμένο, ο έμπορος και ο εξουσιαστής τον διαχειρίζονται εύκολα και πάνω σε αυτό το σχέδιο προγραμμάτισαν το κουρδιστό ανθρωπάκι, που ακούει στο όνομα Πάχτας!

«Θέλετε το ξεροκόμματο;», ρωτούν τους σύγχρονους σκλάβους.
«Αν το θέλετε, ούτε δήμαρχος Συριζαίος!!»
Όπως κάποια άλλα, αλήστου μνήμης χρόνια, έβαζαν το δίλλημα…
«Θέλεις άδεια μικροπωλητή; Άδεια περιπτέρου; Άδεια τρικύκλου;
Κανένα πρόβλημα! Γίνε χαφιές!! Και όταν σε χρειαζόμαστε, θα κάνεις και τον αγαναχτισμένο!»
Δεν ξέρω Πάχτα, τι θα γίνει με τους μεγαλοπειρατές και την…Επένδυση τους;
Ξέρω όμως πως εσύ και πολλοί όμοιοι σου, σύντομα δεν θα έχετε ασυλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.