# #

17 Δεκ 2013

Ολοι αθώοι για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου (Βίντεο)


Ποιο λευκούς από τα σύννεφα παρέδωσε στην ελληνική κοινωνία, η αστική δικαιοσύνη τα 42 άτομα που κατηγορούταν για την μεγαλύτερη λεηλασία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Αθώοι λοιπόν και οι 42 κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος τα οποία τους είχαν αποδοθεί. Εδώ να μην παραλείψουμε να πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι ανήκουν στην ελίτ του αστικού κόσμου. Εφοπλιστές, Επιχειρηματίες, Μεσάζοντες ….


Για τους μαρξιστές το χρηματιστήριο είναι το μπουρδέλο του καπιταλισμού. Για τις αστικές πολιτικο-οικονομικές ελίτ, το χρηματιστήριο είναι ένας αξιόπιστος, ευγενικός και αξιοπρεπής δείκτης, ένας «καθρέφτης» για την κατάσταση της οικονομίας, όπως έλεγε και ο Σημίτης.

 Με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου έγινε η μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος που έχει συμβεί μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην Ελλάδα. Καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, ληστεύτηκαν με «νόμιμο» τρόπο όπως μας είπε σήμερα και η αστική δικαιοσύνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.