# #

18 Δεκ 2013

O Μιχάλης Λιάπης εκλεγόταν στην ελληνική Βουλή από το 1985 έως το 2007. Δηλαδή, κάποιοι τον ψήφιζαν.

Ποιος του φταίει του Μιχάλη, το ξερό του το κεφάλι. Του Πιτσιρίκου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η σύλληψη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη μετά από έλεγχο της Τροχαίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Μιχάλης Λιάπης οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού που έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα. 

Πάντως, φορούσε καθαρό σώβρακο, ενώ έχει μάθει να δένει και τα κορδόνια του μόνος του.

Ο Μιχάλης Λιάπης -που είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά- είχε καταθέσει τις πινακίδες του τζιπ, για να μην πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ έγινε γνωστό πως σήκωνε τις μπάρες στα διόδια και δεν έκοβε εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού είναι στέλεχος του κινήματος Δεν Πληρώνω.

Μετά από τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη, έγινε έλεγχος στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε πως δεν είχε ..
πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ και του είχαν κόψει το ρεύμα αλλά ο κ. Λιάπης έκλεβε ρεύμα από έναν γείτονά του, ενώ υπάρχουν υποψίες πως του έκλεβε και Wi-Fi, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν το έχει βάλει ακόμα δωρεάν παντού, όπως μας υποσχέθηκε.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από την Αστυνομία, έγινε έλεγχος και στο σπίτι του ξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη, Κώστα Καραμανλή, στη Ραφήνα, όπου διαπιστώθηκε πως ο Κώστας Καραμανλής έκλεβε ρεύμα από τον στύλο της ΔΕΗ.

(Να υπενθυμίσω πως ο Μιχάλης Λιάπης εκλεγόταν στην ελληνική Βουλή από το 1985 έως το 2007. Δηλαδή, κάποιοι τον ψήφιζαν. Μπράβο παιδιά. Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη για το λάθος λόγο και με μερικά χρόνια καθυστέρηση. Αλλά η Siemens ήταν πταίσμα μπροστά στις πλαστές πινακίδες.)

(Αν ήμουν ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θα έλεγα στους συντρόφους να προτείνουμε στον Μιχάλη Λιάπη να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ –μετά την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ- να διεμβολίσει και την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα τους καραμανλικούς που έχουν αδυναμία στον Μιχάλη, τον ανιψιό του Εθνάρχη μας.)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.