# #

1 Σεπ 2013

Μόνο για το υποβρύχιο / αμέτρητες οφσόρ, Μωρ” έχασα τον λογαριασμό / έχασα και το σκορ.

Τι Σύρος, τι Συρία

Το παράκαναν οι Αμερικάνοι με τον προγραμματισμό της επίθεσης. Από χθες το  πρωί το CNN δείχνει στην οθόνη την αντίστροφη μέτρηση.

Αισοδοξία Στουρνάρα, «ο λογαριασμός βγαίνει». Το κακό είναι ότι μπορεί να βγαίνει ο λογαριασμός του κράτους, αλλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Καλύψαμε τα 2/3 της διαδρομής», είπε ακόμα ο υπουργός Οικονομικών. Αυτό είναι βέβαιο. Μένει 1/3 ακόμα για να..
πιάσουμε πάτο.

Είναι και πώς βλέπεις το ποτήρι. Μισοάδειο ή μισογεμάτο. Π.χ. ο Σαμαράς δεν βλέπει καν πως υπάρχει ποτήρι.

Ποιοι δεν θέλουν να σωθούμε; Οι πρόθυμοι ηλίθιοι δεν θέλουν, συνέχισε ο Στούρνι επικαλούμενος τον Λένιν! Ο ίδιος βέβαια είναι πολύ έξυπνος. Συγκεκριμένα έξυπνη σήτα, όπως έχει επίσης ο Λένιν.

Ενα άλλο ρητό λέει: «Είναι η χρεοκοπία, ηλίθιε».

Λοιπόν, από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα να εγκατασταθούμε όλοι στις εφορίες να πληρώσουμε τους αμέτρητους φόρους για να βγει ο λογαριασμός. Προσωπικά, έχω φοβερή ρέντα στους φόρους. Από τους 53 φόρους πιάνω τους 52.

Τι «Μαύρη Παρασκευή» προχτες στις Εφορίες. Εχουμε και Μαύρη Δευτέρα, και μεγάλη Τρίτη έως και Μαύρη Παρασκευή.

Με μαντινάδα απάντησε ο Τσοχατζόπουλος στη χθεσινή μαντινάδα που είπε στην απολογία του ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος. Η μαντινάδα του Ακη:

Μόνο για το υποβρύχιο / αμέτρητες οφσόρ,


Μωρ” έχασα τον λογαριασμό / έχασα και το σκορ.

Μαντινάδα ο ένας, μαντινάδα ο άλλος, η δίκη εξελίχθηκε σε πανηγύρι σκέτο, γι” αυτό μπούκαρε και το ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο.

Ανήκει στην αδικαίωτη γενιά του Πολυτεχνείου, πρόσθεσε ο Γ. Σμπώκος. Αυτό τι το “θελε να το πει; Τώρα δεν γλιτώνει με τίποτα.

Αιδώς Πολυτεχνείο, κύριε Σμπώκο. Αιδώς Πολυτεχνείο!

Θα στέλναμε στη Συρία 3.000 τανκς, αλλά δεν έχουμε βενζίνη.

Οι Αμερικανοί πάντως μας ζήτησαν και ένα από τα πολλά πρωθυπουργικά αεροπλάνα που έχουμε για να κάνουν βομβαρδισμούς.

Η Ελλάδα είναι επικεφαλής των χωρών της «συμμαχίας των προθύμων». Προσφερθήκαμε, μάλιστα, αν διευκολύνει τα πράγματα, να πέσουν οι μπόμπες αντί για τη Συρία, μέσα στη Σύρο.

Φυσικά η Μέρκελ είναι υπέρ της ισοπέδωσης των Σύρων, που δεν ψηφίζουν άλλωστε στις γερμανικές εκλογές. Είπε χαρακτηριστικά στον Ομπάμα: «Ο πόλεμος είναι δύσκολος. Αλλά στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί».

Ο Αβραμόπουλος είπε ότι θα τηρήσουμε τις διεθνείς υποχρεώσεις μας. Μα, ποιος είπε το αντίθετο; Πάντα τις τηρούμε. Μνημόνιο κ.λπ. τα τηρούμε.
Του Λάκη Μπέλλου 
twitter.com/pamelouketo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.