# #

5 Σεπ 2013

- Τι έγινε ξαφνικά; Μετακόμισε η κυβέρνηση στο ραδιομέγαρο και την αναζητά ο εισαγγελέας;

 Άμα είσαι σοσιαλιστής, δημοκράτης και Ευάγγελος μπορείς να λες ότι σου καπνίσει. 
Εδώ στο Λαμογιστάν ανέλαβε υπουργός οικονομικών, ο χειρότερος κατά τους ευρωπαίους, όντας συνταγματολόγος!

Κυβερνητικό Μεγαλείο που ξεχειλίζει

- Ο Μέγας Σίμος, αφού κοιτάχτηκε στον κυβερνητικό καθρέφτη δήλωσε σε συνέντευξή του πως τα σχολεία δεν είναι τσιφλίκι κανενός… παρά μόνο της κυβέρνησης. Γι’ αυτό μπορεί να τα κλείνει όποτε θέλει!
- Ο Μέγας Κυριάκος δήλωσε πως θα αντισταθεί στο πολιτικό κατεστημένο. Και στην οικογενειοκρατία (δις). Μόνο δύο μέλη της ίδιας οικογένειας (της δικής του;) θα μπορούν να είναι βουλευτές!
- Απαραίτητη προϋπόθεση, το επώνυμό τους να αρχίζει από Μητσο και να τελειώνει σε τακη.
- Ο Μέγας Αρβανιτόπουλος δήλωσε πώς η απόλυση των 2.500 εκπαιδευτικών των ΕΠΑΛ δεν ήταν απόλυση αλλά ...
εξορθολογισμός και αναδιάρθρωση! Απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος.
- Επίσης δήλωσε ότι «στόχος είναι να μην μείνει κανείς άνεργος». Ε! Αφού το έβαλε στόχο ο υπουργός θα τον πετύχει όπως πέτυχε η κυβέρνησή του και τους υπόλοιπους στόχους.
- Δήλωσε ακόμη πως «δεν κινδυνεύει καμία θέση εκπαιδευτικού». Για το αν κινδυνεύουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί δεν έκανε καμία δήλωση…
- Ο Μέγας Ευαγγέλαρος, υπουργάρα των εξωτερικών υποθέσεων της χώρας μας, ανέλαβε να «απαντήσει» εκ μέρους της διεθνούς(;) κοινότητας(;) στη χρήση χημικών στη Συρία.
- Προφανώς μετά την καταστροφή της χώρας του και τη διάλυση του κόμματός του επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο εξωτερικό. Ανάλγητος, και άκρως επικίνδυνος για το ανθρώπινο είδος.
- Ο Μέγας Αντώνιος δήλωσε πως πρέπει να τελειώνουμε με τα μνημόνια. Πράγματι, πρέπει να υπογραφούν τα καινούρια. Φρέσκο πράμα που σπαρταράει.
- Ο Μέγας Άδωνις-Σπυρίδωνας ανακοίνωσε πως θα προσληφθούν άμεσα όλες οι βασικές ειδικότητες που λείπουν σήμερα από τα νοσοκομεία. Ξεματιάστρες, χειροπρακτικοί και μασέρ.
- Επίσης, θα υποχρεώνονται οι ασθενείς που εισάγονται στα νοσοκομεία να φέρνουν μαζί τους, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, γάζες, ορούς, τα απαραίτητα φάρμακα, χειρουργικά βελόνια και κλωστές και τον προσωπικό τους γιατρό.
- Ο Μέγας Αρβανιτόπουλος, με επείγουσα εντολή, ζητά από τους διευθυντές των σχολείων να καταγράψουν ποιοι συνάδελφοι γνωρίζουν να σκουπίζουν, να σφουγγαρίζουν, και ποιων πιάνουν τα χέρια τους γενικότερα.
- Ο Μέγας Καψής δήλωσε πως θα μπει εισαγγελέας στο ραδιομέγαρο. Από όσα γνωρίζω, αυτοί που αρνούνται για 80 μέρες να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για την ΕΡΤ είναι τα μέλη της κυβέρνησης.
- Τι έγινε ξαφνικά; Μετακόμισε η κυβέρνηση στο ραδιομέγαρο και την αναζητά ο εισαγγελέας;
- Σάλος προκλήθηκε σε γνωστό μεγάλο S-M όταν ο Αντώνης με το Βαγγέλη τσακώθηκαν για το ποιος θα ψωνίσει περισσότερα ληγμένα προϊόντα από τα ράφια τα οποία, όπως υποστηρίξαν, δεν στερούνται ποιότητας,
- Μετά την κατανάλωση μερικών ληγμένων ο Ευάγγελος πρότεινε στο νέο εκλογικό νόμο να πριμοδοτείται όποιο κόμμα εκφράζει την επιθυμία του να μπει στην κυβέρνηση, ανεξαρτήτως ποσοστού.
- Άμα είσαι σοσιαλιστής, δημοκράτης και Ευάγγελος μπορείς να λες ότι σου καπνίσει. Εδώ ανέλαβε υπουργός οικονομικών, ο χειρότερος κατά τους ευρωπαίους, όντας συνταγματολόγος!
- Σε εκδήλωση του ΠαΣοΚ για την επέτειο της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη στις ομιλίες τους ο Σημίτης κατηγόρησε το Γιωργάκη και ο Γιωργάκης το Σημίτη. Για τον Ανδρέα και για τον Άκη ούτε κουβέντα.
- Μετά την εκδήλωση, προσφέρθηκε ο καφές της παρηγοριάς καθώς το ΠαΣοΚ έχει ήδη μετακομίσει σε άλλα γραφεία και άλλο κόμμα.
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
 http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.