# #

3 Σεπ 2013

Συγκλονισμένη η διεθνής κοινή γνώμη από τις εξελίξεις στη... Βόρειο Κορέα!

Για πρωϊνό ο Κιμ Γιονγκ-Ουν τρώει μια ντουζίνα παιδάκια του δημοτικού.

Την ώρα που η πολεμική μηχανή των δολοφόνων ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ζεσταίνεται για νααιματοκυλήσει τον συριακό λαό... 

τα νέα από τη Βόρειο Κορέα συγκλονίζουν την ευαίσθητη διεθνή κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες νοτιοκορεάτικης εφημερίδας (αφού είναι νοτιοκορεάτικη είναι αυτομάτως και έγκυρη) ο σαδιστής βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν δολοφόνησε την σύζυγο του και τα ...μέλη του συγκροτήματος στο οποίο αυτή συμμετείχε.

Τον αποτροπιασμό του δήλωσε, στο περιθώριο των πολεμικών προετοιμασιών για την ιμπεριαλιστικήεπίθεση στην Συρία, ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρυ.

Εγκυρότατη νοτιοκορεάτικη πηγή (είπαμε, απ' τη Νότιο Κορέα είναι, επομένως είναι έγκριτη) ανέφερε ότι το τέρας που ακούει στο όνομα Κιμ Γιονγκ-Ουν όχι μόνο δολοφόνησε την σύζυγο του αλλά προέβη σε πρωτοφανή κανιβαλισμό τρώγοντας την! 
 
Η αμερικανική εφημερίδα "Νιου Γιορκ Τάϊμς", στο πλαίσιο των άρθρων της όπου καλεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ να ξεπαστρέψει τον συριακό λαό και τον Άσαντ, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να επέμβει για να σταματήσει τις κανιβαλιστικές τάσεις του Κιμ.

Άλλη εγκυρότατη πηγή με έδρα την Σεούλ, η οποία ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της (το ξαναλέμε, είναι έγκυρη, δεν χωρά αμφιβολία) ανέφερε ότι ο δικτάτορας Κιμ Γιονγκ-Ουν όχι μόνο δολοφόνησε και έφαγε την άτυχη σύζυγο του αλλά ανάγκασε τους υπουργούς της κυβέρνησης του να φάνε και αυτοί τις συζυγούς τους σε κυβερνητικό τσιμπούσι που διοργάνωσε στην Πιονγιάνγκ!

Διεθνείς μη-κυβερνητικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού κατηγόρησαν τον σύριο πρόεδρο Άσαντ για χρήση χημικών ενάντια σε πολίτες, εξέδωσαν αιχμηρά ανακοινωθέντα για την ανθρωποφαγία που λαμβάνει χώρα στη Βόρειο Κορέα. 

Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακ Κέϊν, η Μισέλ Μπάχμαν και η Σάρα Πέϊλιν ζήτησαν με επιστολή τους στον πρόεδρο Ομπάμα να μην ξεχάσει να βομβαρδίσει και τη Βόρειο Κορέα μετά το πέρας της ειρηνευτικής αποστολής ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Συρία. 

Ανακοινωθέν για το πρωτοφανές περιστατικό εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ διαμέσου της υπεύθυνης τομεάρχη εξωτερικής πολιτικής Ρένας Δούρου τονίζοντας τα εξής: "Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσεται στο πλευρό του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Καλεί τη διεθνή κοινότητα, τον ΟΗΕ και την ΕΕ να λάβει άμεσα μέτρα. Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και στο θέμα της Β.Κορέας, όπως άλλωστε και σε κάθε ζήτημα εξωτερικής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρακολουθεί στενά τα αποτρόπαια γεγονότα στη Β.Κορέα και θα αναλάβει πρωτοβουλίες μέσω του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.