# #

1 Σεπ 2013

Παγκόσμιοι απατεώνες! Το αμερικανικό Info Wars αποκαλύπτει ότι ο Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία!!

Το ίδιο έκανε και το BBC, τον Μάιο του 2012!

Συγκεκριμένα ο Κέρι στην “πύρινη” ομιλία του όπου προανήγγειλε επίθεση στην Δαμασκό, ξεκίνησε χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει το “μέγεθος της σφαγής” στην πρόσφατη επίθεση με χημικά από το καθεστώς”!

Όπως είχε αποκαλύψει πέρυσι τον Μάιο η Telegraph, όταν η ίδια φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Συρίας, για κακή τους τύχη, ο φωτογράφος που είχε τραβήξει την φωτογραφία …ζούσε και οργισμένος εξέδωσε ανακοίνωση που τους κατακεραυνώνει για την απάτη.

20130831-120552.jpg
Συγκεκριμένα ο Ιταλός Marco di Lauro εκτός εαυτού αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ιράκ το 2003! Τούτο όμως δεν πτόησε στο παραμικρό τον αμερικανικό προπαγανδιστικό μηχανισμό, τούτη την αιμοσταγή μηχανή παραγωγής ψεύδους, που απλά θεώρησε πως έχει περάσει αρκετός καιρός ώστε να σβηστεί η κοντή συλλογική μνήμη και πως το εν λόγω κατασκεύασμα είναι και πάλι ελεύθερο προς χρήση. Έτσι επιφορτίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry, να σερβίρει γι' άλλη μια φορά την ίδια απάτη, στην απελπισμένη προσπάθεια του παγκόσμιου χωροφύλακα να νομιμοποιήσει ακόμα μια εγκληματική στρατιωτική επέμβαση και μια επικείμενη σφαγή αθώων ανθρώπων στο όνομα της... "σωτηρίας" τους, ενώ έχει απολέσει - για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες - την υποστήριξη των κυριότερων συμμάχων του, εν όψει του εφιαλτικού για τον θείο Σαμ ενδεχόμενου της διεθνούς του απομόνωσης. 

Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, δεν έχουν άπαντες τόσο κοντή μνήμη όσο θα χρειαζόταν κι έτσι ο βασιλιάς εμφανίστηκε γι' άλλη μια φορά παντελώς γυμνός. Το διεθνές ρεζίλεμα και η πρόδηλη εκστρατεία αμαύρωσης και σπίλωσης της Συρίας θα γυρίσουν μπούμερανγκ και θ' αποτελέσουν την μεγαλύτερη επικοινωνιακή και πολιτική ήττα των ΗΠΑ, μετά τον Κόλπο των Χοίρων.

Ποσά μέσα άραγε θα μεταδώσουν την απάτη;

πηγή: http://www.infowars.com/bombshell-kerry-caught-using-fake-photos-to-fuel-syrian-wa/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.