# #

1 Σεπ 2013

Η Χ.Α. στη Δημόσια τηλεόραση




Εμπάργκο στην Δημόσια Τηλεόραση αποφάσισαν να κάνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ. 
Από δω και μπρος καμία δραστηριότητα τους δεν θα προβάλλεται από το κανάλι του Σίμου Κεδίκογλου και του Παντελή Καψή.

Τα κόμματα διεμήνυσαν ότι δεν θα στείλουν κανένα εκπρόσωπο τους στις ενημερωτικές εκπομπές της ΔΤ. Δηλαδή στη μία εκπομπή της Σταυρούλας Χριστοφιλέα και της Οντίν Λιναρδάτου.

Η πρώτη έμεινε στην ιστορία ως...
η παρουσιάστρια που μετέδωσε πως η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ και καλούσε καθημερινά την κυβέρνηση να αποκαλύψει ποια είναι τα πραγματικά λαμόγια που τρώνε τα λεφτά.
Όμως τελικά αλλάξανε τα πράγματα.





Μιας και η ΔΤ έμεινε μόνη με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία και οι τηλεθέασεις τις δεν θα ξεπεράσουν ποτέ το 0,1% μία καλή ιδέα θα ήταν να καλούν κάθε μέρα στο στούντιο χρυσαυγίτες.

Μιας και όλα τα τελειωμένα κανάλια με ύφος δεκαετίας 1980 έχουν μόνιμα στασίδια στους φασίστες για να κάνουν νούμερα, έτσι και η ΔΤ θα μπορούσε να εξελιχθεί στο νέο δημόσιο Κόντρα Τσάνελ.

Οι χρυσαυγίτες ταιριάζουν απόλυτα στην υποτέλεια προς τα αφεντικά και το περιβάλλον της ΔΤ είναι ότι πρέπει για να γίνουν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να ξεβρωμίσουν την Ελλάδα για πάντα.

(Το θέμα της ΕΡΤ ξεκίνησε ως αφορμή για να ενώσει τον κόσμο και τελικά ένωσε τα κόμματα. Κάτι είναι κι αυτό Σταυρούλα μου)




Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/08/blog-post_7909.html#ixzz2deFVmJL5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.