# #

3 Αυγ 2013

Ναι... Στηρίξτε το κ@λομάγαζο διότι έχουμε ανάγκη από…. υπάνθρωπους.


Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από toκοσμικό εστιατόριο Mama's House στον υπ’ αριθμόν 1 δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ελλάδας και μπροστά στα μάτια έκπληκτων θαμώνων και περαστικών.
Μία μάνα, κάτοικος του νησιού, γεύτηκε από πρώτο χέρι τη «φιλοξενία» καταστήματος στη Σαντορίνη, όταν, κατά την ώρα που θήλαζε το παιδί της δέχτηκε την αποδοκιμασία υπαλλήλων της επιχείρησης. 


Το επεισόδιο ξεκίνησε τη στιγμή που η νεαρή Ειρήνη Δαραβίγκα τόλμησε να κοντοσταθεί στο πεζούλι του αυλόγυρου του εστιατορίου για να θηλάσει το μωρό της, κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού που κατά τραγική ειρωνεία ονομάζεται το «Σπίτι της Μαμάς», ενώ θα έπρεπε να ονομάζεται...
το σπίτι των υπανθρώπων.

Αμέσως δόθηκε η εντολή και ένας σωματώδης σερβιτόρος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της υποδεικνύοντάς της να απομακρυνθεί από το σημείο. «Φύγε από δω αμέσως, ενοχλείς τους πελάτες», φώναξε δυνατά ο υπάλληλος για να ακολουθήσει η στιχομυθία.

- Γιατί; Ενοχλώ;
- Γι’αυτό (σ.σ. εννοούσε τον δημόσιο θηλασμό).

Άραγε βρε αρχιμαλάκα από πότε αποτελεί αδίκημα ο δημόσιος θηλασμός; Τόσο χαμηλής νοητικής αντίληψης είσαι; αντί να την βάλετε μέσα την μητέρα και να την βοηθήσετε την ..προπηλακίσατε; σε βόθρο γεννήθηκες από τα σκατά;

Το περιστατικό όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού αμέσως ο σερβιτόρος φώναξε «ενισχύσεις», εξευτελίζοντας τη γυναίκα, με την ιδιοκτήτρια του mpoyrdeloκαταστήματος να πλησιάζει σε έξαλλη κατάσταση και να την απειλεί ότι θα τη συλλάβει –κατόπιν προτροπής της- η αστυνομία.

Στο σημείο αυτό η καταγγέλλουσα αποχώρησε εντελώς ντροπιασμένη για την απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά των συντοπιτών της.




ιχνος
http://alfazita.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.